Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Ruční změna obsahu stránek - index.php??

09. říj 2012 21:07 #98490
Odpověď od domorodec
Začátečník
Jestli mi ještě můžete poradit. Mám komponentu, kterou chci upravit.com_adsmanager/views/search/tmp/default.php - tento soubor chci upravit. Je tedy postup stejný, jako s modulama?
Vytvořím si tedy složku v templates/moje šablona/html ( tu jsem musel vytvořit )/zde com_adsmanager/views/search/default.php ?? Protože takto to mám, ale změna se neprojeví. Když ale default.php upravím v orig.umístění, tak změna je funkční...asi je někde chyba. Poradíte prosím? Děkuji

Domorodec

09. říj 2012 21:51 #98493
Odpověď od domorodec
Začátečník

domorodec napsal: Jestli mi ještě můžete poradit. Mám komponentu, kterou chci upravit.com_adsmanager/views/search/tmp/default.php - tento soubor chci upravit. Je tedy postup stejný, jako s modulama?
Vytvořím si tedy složku v templates/moje šablona/html ( tu jsem musel vytvořit )/zde com_adsmanager/views/search/default.php ?? Protože takto to mám, ale změna se neprojeví. Když ale default.php upravím v orig.umístění, tak změna je funkční...asi je někde chyba. Poradíte prosím? Děkuji

Už to mám, správně to má být ....com_adsmanager/search/default.php

:) Díky.

Domorodec