Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Správa modulů (editace) z veřejné části

20. zář 2012 08:14 #97673
Správa modulů (editace) z veřejné části od Philip Jay Fry
Začátečník
Ahoj, existuje nějaké rozšíření, které by po přihlášení (oprávněné osoby) umožňovalo editaci (či správu) modulů ve veřejné části?

20. zář 2012 10:37 - 20. zář 2012 10:37 #97675
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
pokud by to mel delat administrator (+ superadministrator), pak nerozumim tomu, proc by to mel delat pres frontend, kdyz to muze delat z administrace (a pohodlne)
pokud by to mel delat nejaky nizsi level ci dokonce bezny registrovany, pak to bude problem, jelikoz k nastaveni moulu mohou jen ti dva vyse uvedeni => nemaji opravneni k takovym zasahum

takze zkuste vysvetlit poradne sve pohnutky, treba najdeme lepsi reseni (napr rsfirewall)

Joomla! pro každého

20. zář 2012 11:51 #97681
Odpověď od Philip Jay Fry
Začátečník
Ano vše by dělal superadmin a admin - stačilo by mi kdyby šlo editovat modul z frontendu, kvůli aktualizaci dat v něm.

20. zář 2012 12:56 #97684
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
sice tomuto prani nerozumim, ale:
at je tedy obsah modulu clanek, ten pak muze aktualizovat

Joomla! pro každého

20. zář 2012 16:06 #97697
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, také jsem uvažoval o této možnosti - vložit běžný příspěvek do modulu a pak ho běžně editovat z veřejné části. Podle mne to standardními prostředky Joomly nejde (třeba se mýlím) a například TOTO rozšíření nezobrazí po přihlášení editora editační ikonu u článku v modulu. Nezkoušel jste někdo jiné rozšíření s podobným záměrem a úspěšně?

20. zář 2012 16:55 #97705
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
proc tam mit editacni ikonu?
1. moznost:
- dany clanek si vyhledat, pak se mi otevre pres cele a bude editacni

2. moznost:
- mit seznam vsech clanku rovnou (neni nutnost vyhledat) a po kliknuti edituji
...

Joomla! pro každého
Poděkovali: JoNy