Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Správa modulů (editace) z veřejné části
20. zář 2012 08:14 #97673
Ahoj, existuje nějaké rozšíření, které by po přihlášení (oprávněné osoby) umožňovalo editaci (či správu) modulů ve veřejné části?
20. zář 2012 10:37 - 20. zář 2012 10:37 #97675
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
pokud by to mel delat administrator (+ superadministrator), pak nerozumim tomu, proc by to mel delat pres frontend, kdyz to muze delat z administrace (a pohodlne)
pokud by to mel delat nejaky nizsi level ci dokonce bezny registrovany, pak to bude problem, jelikoz k nastaveni moulu mohou jen ti dva vyse uvedeni => nemaji opravneni k takovym zasahum
takze zkuste vysvetlit poradne sve pohnutky, treba najdeme lepsi reseni (napr rsfirewall)
pokud by to mel delat nejaky nizsi level ci dokonce bezny registrovany, pak to bude problem, jelikoz k nastaveni moulu mohou jen ti dva vyse uvedeni => nemaji opravneni k takovym zasahum
takze zkuste vysvetlit poradne sve pohnutky, treba najdeme lepsi reseni (napr rsfirewall)
Joomla! pro každého
20. zář 2012 11:51 #97681
Odpověď od Philip Jay Fry
Začátečník
Ano vše by dělal superadmin a admin - stačilo by mi kdyby šlo editovat modul z frontendu, kvůli aktualizaci dat v něm.
20. zář 2012 12:56 #97684
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
sice tomuto prani nerozumim, ale:
at je tedy obsah modulu clanek, ten pak muze aktualizovat
at je tedy obsah modulu clanek, ten pak muze aktualizovat
Joomla! pro každého
20. zář 2012 16:06 #97697
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, také jsem uvažoval o této možnosti - vložit běžný příspěvek do modulu a pak ho běžně editovat z veřejné části. Podle mne to standardními prostředky Joomly nejde (třeba se mýlím) a například
TOTO
rozšíření nezobrazí po přihlášení editora editační ikonu u článku v modulu. Nezkoušel jste někdo jiné rozšíření s podobným záměrem a úspěšně?
20. zář 2012 16:55 #97705
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
proc tam mit editacni ikonu?
1. moznost:
- dany clanek si vyhledat, pak se mi otevre pres cele a bude editacni
2. moznost:
- mit seznam vsech clanku rovnou (neni nutnost vyhledat) a po kliknuti edituji
...
1. moznost:
- dany clanek si vyhledat, pak se mi otevre pres cele a bude editacni