Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca Gallery - problém s náhledy
19. zář 2012 23:16 #97661
Ahoj,
mám problém, který si nedovedu vysvětlit, protože používám stejný postup u vícero stránek, ale jen tady u těch mám tento problém:
Při přejíždění myší po náhledech mi přeskakují sem a tam, jakoby někde neseděly rozměry nebo tak něco, podívat se na to můžete zde: www.labradorsky-retrivr.eu/index.php/lab...-hrabiego-malmesbury
Zkoušla jsem znovu nahrát tabulky, přeinstalovat phocu, zkontrolovat nastavení, ale nic jsem nenašla
Je to joomla 2.5 a phoca 3.2.0
Nenapadá Vás, kde by mohl být háček?
Předem děkuji za odpověď
mám problém, který si nedovedu vysvětlit, protože používám stejný postup u vícero stránek, ale jen tady u těch mám tento problém:
Při přejíždění myší po náhledech mi přeskakují sem a tam, jakoby někde neseděly rozměry nebo tak něco, podívat se na to můžete zde: www.labradorsky-retrivr.eu/index.php/lab...-hrabiego-malmesbury
Zkoušla jsem znovu nahrát tabulky, přeinstalovat phocu, zkontrolovat nastavení, ale nic jsem nenašla
Je to joomla 2.5 a phoca 3.2.0
Nenapadá Vás, kde by mohl být háček?
Předem děkuji za odpověď
19. zář 2012 23:28 #97664
Odpověď od Cony
Moderátor
Pro přejetí myší (hover) máte nadefinovaný rámeček, který pro normální zobrazení není. Udělá to rozdíl 2 bodů, a pak Vám to takto hopsá. Lze to nastavit někde v administraci, z hlavy teď nevím přesně kde.
20. zář 2012 02:12 - 20. zář 2012 02:25 #97669
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, chtělo by to najít ve stylech galerie uvedené selektory:
.phocagallery-box-file:hover, .phocagallery-box-file.hover {
background: none repeat scroll 0 0 #EDD3A7;
border: 1px solid #EDD3A7;
}
a vymazat pravidlo pro border .
.phocagallery-box-file:hover, .phocagallery-box-file.hover {
background: none repeat scroll 0 0 #EDD3A7;
border: 1px solid #EDD3A7;
}
a vymazat pravidlo pro border .
20. zář 2012 02:29 #97670
Odpověď od Cony
Moderátor
Nejedná se však o klasické styly (CSS soubory), jsou to pravidla generovaná na základě nastavení galerie.
Mělo by to být nastavení v sekci Detail kategorie. Pravděpodobně máte v poli Rámeček po najetí myší něco vyplněno a v poli Rámeček nic. Buď zrušte obě hodnoty nebo obě vyplňte.
Mělo by to být nastavení v sekci Detail kategorie. Pravděpodobně máte v poli Rámeček po najetí myší něco vyplněno a v poli Rámeček nic. Buď zrušte obě hodnoty nebo obě vyplňte.
20. zář 2012 10:46 #97677
Odpověď od Wolfíí
Pokročilý uživatel
Děkuji, měli jste pravdu, měla jsem chybku v definování barvy, proto se to počítalo, jako že rámeček není.
Ještě jednou díky
Ještě jednou díky