Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vicejazycny web - uvodni stranka
17. zář 2012 19:56 #97506
Mohl by mi prosim nekdo poradit jak na uvodni stranku (vychozi stranka) vicejazycneho webu?
kdyz dam v menu novou polozku s hlavnimi clanky a vyberu jeden z jazyku pro ktery to ma byt, ukaze se mi chyba, ze vychozi stranka muze byt jen jedna -> asi se to pere s home co tam je nastaveno Vše (jazyk), ale kdyz tam dam jen jeden tak mi to zase hodi chybu ze alespon jedna polozka musi byt nastavena na jazyk Vše
vysledkem je ze vychozi stranka muze byt jen jedna pro vsechny jazyky (coz by tepreticky nevadilo, ale nazev polozky v menu musi mit samozrejme kazdy jazyk jiny - ale jak na to?)
diky za odpoved
kdyz dam v menu novou polozku s hlavnimi clanky a vyberu jeden z jazyku pro ktery to ma byt, ukaze se mi chyba, ze vychozi stranka muze byt jen jedna -> asi se to pere s home co tam je nastaveno Vše (jazyk), ale kdyz tam dam jen jeden tak mi to zase hodi chybu ze alespon jedna polozka musi byt nastavena na jazyk Vše
vysledkem je ze vychozi stranka muze byt jen jedna pro vsechny jazyky (coz by tepreticky nevadilo, ale nazev polozky v menu musi mit samozrejme kazdy jazyk jiny - ale jak na to?)
diky za odpoved
17. zář 2012 20:22 - 17. zář 2012 20:26 #97512
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: Tomáš Budík
17. zář 2012 23:16 #97531
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Odpověď od David
Nováček
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!