Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

SEO-servis

19. zář 2012 22:15 #97646
Odpověď od Cony
Moderátor
Nejlepší editor je sice žádný editor, ale na běžné napsání textu (rozumějte základní prvky HTML) klidně editor použiji, protože je to prostě jednodušší a přehlednější.
JCE je, dle mého názoru, oproti zabudovanému TinyMCE pohodlnější na ovládání, navíc má hodně nastavení, kterými se dají povypínat různé možnosti pro různé skupiny uživatelů, takže třeba někomu necháte jen Bold a Italic :-)
Krom jiného má hezký zabudovaný Media maager pro vkládání obrázků, nemusíte vyplňovat soubor, stačí jej vybrat.

Zkusil jsem teď přidat obrázek v JCE, a přidává jen parametry alt, width a height. Přepl jsem na TinyMCE otevřel uložený článek a hend tam byl border. Šel jsem do nastavení editoru TinyMCE, vypl možnost Pokročilé možnosti obrázku... a ejhle border už se neobjevuje :-)

19. zář 2012 22:53 #97653

19. zář 2012 23:12 #97660
Odpověď od Cony
Moderátor
Vždyť Vám to tam píše. V modulu Partneři máte nějak divně zadané obrázky. URL jim začínají /../.., což by neměli.

20. zář 2012 16:39 #97701
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Opraveno, špatně jsem pochopil manuál z jakpsatweb.cz :X

No stejně jsem myslel spíš tu chybu jinou než bylo ../../ mluvím o chybě, která tam zůstala.

Validátor, 1 warning z vesmíru

20. zář 2012 16:43 #97703
Odpověď od Cony
Moderátor
Já už tam vidím jen upozornění, že používáte HTML5, jehož validace je zatím jen experimentální.

20. zář 2012 17:48 #97709
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Aha, tak je vše v pořádku. Ještě se zbavím pár zpětných odkazů a je to super. Snad jen ještě tročku zvětšit titulek stránky, vím že to jde nevím ale kde jsem to už nastavil :X na starém webu :X