Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
SEO-servis
19. zář 2012 13:53 #97609
Odpověď od Cony
Moderátor
To border dělá editor (teda pokud HTML nekopírujete odněkud jinud). Zkontrolujte tedy jeho nastavení, třeba to umožňuje vypnout, nebo použijte jiný. Jaký vůbec požíváte?
19. zář 2012 16:43 #97613
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Bojuju s ním na nože a stejně to tam pokaždá prskne xD
Výchozí joomla editor, kdybych jen věděl, že se dá nějak konfigurovat. :X
Výchozí joomla editor, kdybych jen věděl, že se dá nějak konfigurovat. :X
19. zář 2012 18:06 #97621
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Já jsem přesný opak typu lidí co si přeplní web různýma hovadinkama, které potom třeb i nevyužijí, instalují hordy pluginů a modifikací, které jsou k ničemu.
Tím nechci říct, že to co jste mi poslal je nějaká kravinka. Když, to posíláte Vy věřím, že je to dobrá věc. Já jsem jen opatrný, mám s instalací rozšíření na joomlu špatné zkušenosti. Mám stach, abz při instalaci nebo po instalaci se mi neznehodnotil web. Vím, že tam nějak musím do systému zip soubory, kde xml je slozka.zip/soubor.xlm , ale stejně, když už mám něco instalovat, tak chci si být jistý, že to potřebuju a bude mi to přínosem.
V čem je to lepší ? V tom to jde vypnout abz mi to tam neopravovalo kód způsobem, který spíš webu ublíží než pomůže. Zkusím se podívat do podle Vašeho návodu jestli to půjde nastavit ten můj editor napřed
Tím nechci říct, že to co jste mi poslal je nějaká kravinka. Když, to posíláte Vy věřím, že je to dobrá věc. Já jsem jen opatrný, mám s instalací rozšíření na joomlu špatné zkušenosti. Mám stach, abz při instalaci nebo po instalaci se mi neznehodnotil web. Vím, že tam nějak musím do systému zip soubory, kde xml je slozka.zip/soubor.xlm , ale stejně, když už mám něco instalovat, tak chci si být jistý, že to potřebuju a bude mi to přínosem.
V čem je to lepší ? V tom to jde vypnout abz mi to tam neopravovalo kód způsobem, který spíš webu ublíží než pomůže. Zkusím se podívat do podle Vašeho návodu jestli to půjde nastavit ten můj editor napřed
19. zář 2012 19:14 #97628
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Nejlepsi editor je ZADNY editor. Psat to pekne primo :whistle:
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
19. zář 2012 19:31 - 19. zář 2012 19:39 #97631
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
I když ten tinymce editor vypnu a smažu border="0" tak tam po kliknutí na uložit zase skočí :X
Přepnul jsem si na code mirror editor to je jako když je editor vyplný, akorát to ukazuje HTML barvičky xD
A háže mi to tam data-mce-src="images/novinky/servery.png" :X
Asi lepší otročit bez editoru koukám xD
Validátoru se věčně něco nelíbí, ale co se mu nelíbí tentorát nemám ani tušáka :X
Přepnul jsem si na code mirror editor to je jako když je editor vyplný, akorát to ukazuje HTML barvičky xD
A háže mi to tam data-mce-src="images/novinky/servery.png" :X
Asi lepší otročit bez editoru koukám xD
Validátoru se věčně něco nelíbí, ale co se mu nelíbí tentorát nemám ani tušáka :X