Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
ztráta atributů
13. zář 2012 11:35 #97299
Dobrý den,
mám následující problém. Překopíroval jsem si joomlu i s databází z jednoho webhostingu na druhý. Vše jsem rozchodil až na některé funkce jako tvoření uživatelů a pod. Když se podívám do výpisu chyby tak jde o to že mi nemůže zapsat na nějaké místo a nebo nemůže číst zase z jiného místa. Pak jsem zjistil že když jsem kopíroval joomlu tak se mi přenastavily atributy všech složek na 750 a to je ten problém. Nevíte jaký použít ftp klient nebo jak nastavit TC nebo Filezillu abych skopíroval i atributy? Děkuji
mám následující problém. Překopíroval jsem si joomlu i s databází z jednoho webhostingu na druhý. Vše jsem rozchodil až na některé funkce jako tvoření uživatelů a pod. Když se podívám do výpisu chyby tak jde o to že mi nemůže zapsat na nějaké místo a nebo nemůže číst zase z jiného místa. Pak jsem zjistil že když jsem kopíroval joomlu tak se mi přenastavily atributy všech složek na 750 a to je ten problém. Nevíte jaký použít ftp klient nebo jak nastavit TC nebo Filezillu abych skopíroval i atributy? Děkuji
13. zář 2012 11:51 #97301
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ono to nemusí být jen CHMODem, pro přenos použijte Akeeba Backup.
13. zář 2012 14:48 #97311
Odpověď od Miroslav Šopík
Uživatel
Akeeba Backup používám bohužel na tom novém webhostingu kdyz najedu do administrace a kliknu na tu zalohu tak tam sice ta zaloha je ukazuje i spravnou velikost, ale neni tam nikde moznost obnovit:-/ Je to cele divne, proste s tim prekopirovanim Joomly a databaze zmizeli nektere veci, stejne tak nemuzu treb najet do editace uzivatelu
13. zář 2012 15:48 #97318
Odpověď od Cony
Moderátor
Myšleno to bylo tak, aby jste stáhl zálohu ze starého webu a rozbalil jí na webu novém (Akeeba kickstart), tedy smazal vše co máte na serveru novém a přenesl to znovu pomocí zálohy Akeeba.
13. zář 2012 15:53 #97320
A jak to tam rozbalit, kdyz je to nejaky soubor s priponou jpa ?
Odpověď od Miroslav Šopík
Uživatel
Cony napsal: Myšleno to bylo tak, aby jste stáhl zálohu ze starého webu a rozbalil jí na webu novém (Akeeba kickstart), tedy smazal vše co máte na serveru novém a přenesl to znovu pomocí zálohy Akeeba.
A jak to tam rozbalit, kdyz je to nejaky soubor s priponou jpa ?
13. zář 2012 16:01 #97321
Odpověď od Bong
Moderátor
Právě tím Kickstartem
Vše najdete na webu Akeeba Backup, jsou tam i videotutoriály. Takže tedy použijte Akeeba Backup + Kickstart.
Prostě jste to nakopíroval a nastavil špatně, Kickstart to udělá za vás lépe.
Vše najdete na webu Akeeba Backup, jsou tam i videotutoriály. Takže tedy použijte Akeeba Backup + Kickstart.
Prostě jste to nakopíroval a nastavil špatně, Kickstart to udělá za vás lépe.