Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Přesun na nový webhosting

11. zář 2012 23:24 #97261
Přesun na nový webhosting od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Pěkný večír všem, tak povedlo se mi prozatím snad úspěšně postavit web, který je jako starý web, který nefunguje až na rozšíření comunity builder, které jsem se rozhodl kvůli dřívějším problémům raději nenahrát.

Ovšem, když jsem nahrál na nově nainstalovaný funkční web konfigurační soubor configuration.php ze starého webu, aby nový web tahal obsah ze starého jenta na zkoušku tak to nebylo zrovna to pravé ořechová vlastně problém s profily a ještě jinými věcmi byl stejný.

Prosím pomožte mi se trošku v databázi zorientovat, tím myslím říci jaké napříkdlad všechny tabulky patří k článkům nebo jaké například k modifikaci "flexi custom code" kam se co ukládá, kdyz je v databázy prblém zkusím z ní vytáhnout to funkční a to nefunkční udělám znovu. Comunity Builder znefunkčnil na strém webu profily ... Takže nic co nemá společného s CB jako registrovaní uživatelé a profily.

13. zář 2012 08:51 #97282
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Ahoj,
rekonstrukce webu se dělá jinak. Některá rozšíření mohou ke stávajícím tabulkám přidat svoje sloupečky a podobně, takže bych na Tvém místě postupoval takto:
Máš starý web a nový web - předpokládám, že ve stejné verzi Joomly, pokud ne, tak bych ty verze srovnal. (stačí aby byly obě 1.7, nebo 1.5, nebo 2.5)

Pak bych si nainstaloval čistou, prázdnou joomlu, bez demodat.
No a ze straého webu bych tabulku po tabulce překopíroval obsah - ne strukturu tabulek, které jsou i v nové joomle.
Následně bych nainstaloval rozšíření, které tam chceš mít a opět bych jejich tabulky naplnil daty ze starého webu.

Je to sice na dýl, ale pochopíš, která tabulka k čemu patří a v databázi budeš mít jen data, která chceš.

Držím palce

HonzaG

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

13. zář 2012 10:13 #97287
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Ano, takhle nějak jsem to asi nakonec vyřešil, vlastně vše dělám znovu.

Instalace joomly
Instalace CZ lang
Instalace Kuneny
Instalace CZ kuneny
Instalace ostatních věcí

Ruční plnění obsahu ( články, kategorie fór , obsah fór ..... )

Bojím se jakéhokoliv importu do db čehokoliv ze sterého webu tak raději otročím.

13. zář 2012 10:20 #97288
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No to by mně zajímalo jak plníš Kunenu:-)

kopírovat obsah tabulek bez struktura není nebezpečné:-) Prostě jen při exportu vybereš, že chceš exportovat data bez struktury

HonzaG

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::