Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Undefined index view.html.php on line 184
11. zář 2012 19:13 - 11. zář 2012 19:14 #97244
Ahojte,
měl bych ještě jednu a snad již poslední prosbu. Nesetkal jste se někdo již s touto hláškou v php error logu:
PHP Notice: Undefined index: .....................plugins/system/show_attachments/show_attachments.php on line 156
PHP Notice: Undefined index: .....................components/com_content/views/article/view.html.php on line 176
PHP Notice: Undefined index: .....................components/com_content/views/article/view.html.php on line 184
PHP Notice: Undefined index: .....................components/com_content/views/article/view.html.php on line 184
Našel jsem to na několika webech (např. , ale zatím jsem nikde neobjevil řešení.
např. tady nebo tady
Předem děkuji.
měl bych ještě jednu a snad již poslední prosbu. Nesetkal jste se někdo již s touto hláškou v php error logu:
PHP Notice: Undefined index: .....................plugins/system/show_attachments/show_attachments.php on line 156
PHP Notice: Undefined index: .....................components/com_content/views/article/view.html.php on line 176
Našel jsem to na několika webech (např. , ale zatím jsem nikde neobjevil řešení.
např. tady nebo tady
Předem děkuji.
11. zář 2012 19:47 #97247
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Co je to za plugin show_attachments? Potřebujete jej vůbec? Co je to za Joomlu, na čem běží? Tyto základní informace, včetně odkazu na vaše stránky s chybou pomohou k případnému řešení. To, že odkážete na chybu někoho jiného je trochu k ničemu.
Je to jenom upozornění, ne chyba. Pokud se vám to objevuje na stránkách samotných, můžete to vypnout.
Je to jenom upozornění, ne chyba. Pokud se vám to objevuje na stránkách samotných, můžete to vypnout.
11. zář 2012 19:53 - 11. zář 2012 19:54 #97248
Odpověď od Michal
Začátečník
Jéje, no začátečnická chyba... nenapsat podrobnější info...
Tak jede to na Joomla 2.5, show attachments patří této komponentě . Komponentu potřebuji, ale ta je víceméně bezproblémová.
Ná stránkách se to neobjevuje, to mám opravdu vypnuté. Jde o tento web . Je obecně pomalejší, což se začalo projevovat zvláště v posledních dnech, kdy narostla návštěvnost, takže řeším veškeré nesrovnalosti...
Tak jede to na Joomla 2.5, show attachments patří této komponentě . Komponentu potřebuji, ale ta je víceméně bezproblémová.
Ná stránkách se to neobjevuje, to mám opravdu vypnuté. Jde o tento web . Je obecně pomalejší, což se začalo projevovat zvláště v posledních dnech, kdy narostla návštěvnost, takže řeším veškeré nesrovnalosti...
11. zář 2012 20:42 #97252
Odpověď od Bong
Moderátor
38s na najetí titulní stránky je opravdu hodně. Zpomaluje to ta sbírka JS. Ale na radu si počkejte na někoho chytřejšího...
11. zář 2012 21:08 #97254
Odpověď od Michal
Začátečník
Mám zapnuté konzervativní ukládání cache, takže když sem tam přístup, tak to šlape trošku rychleji, ale pořád to není ono.
Každopádně díky za ochotu
Každopádně díky za ochotu
13. zář 2012 12:07 - 13. zář 2012 12:14 #97304
Odpověď od Michal
Začátečník
Tak se mi podařilo nastavit šablonu tak, aby se objem js i css zminimalizoval. Co všem s těmi zmíněnými PHP Notice? Nedokázal by mě nakopnout někdo zkušenější?
Jde o následující kód (tučně je řádek 184):
// if the menu item does not concern this article
if ($menu && ($menu->query != 'com_content' || $menu->query != 'article' || $id != $this->item->id))
{
// If this is not a single article menu item, set the page title to the article title
if ($this->item->title) {
$title = $this->item->title;
}
$path = array(array('title' => $this->item->title, 'link' => ''));
$category = JCategories::getInstance('Content')->get($this->item->catid);
while ($category && ($menu->query != 'com_content' || $menu->query == 'article' || $id != $category->id) && $category->id > 1)
{
$path[] = array('title' => $category->title, 'link' => ContentHelperRoute::getCategoryRoute($category->id));
$category = $category->getParent();
}
$path = array_reverse($path);
foreach($path as $item)
{
$pathway->addItem($item, $item);
}
}
Jde o následující kód (tučně je řádek 184):
// if the menu item does not concern this article
if ($menu && ($menu->query != 'com_content' || $menu->query != 'article' || $id != $this->item->id))
{
// If this is not a single article menu item, set the page title to the article title
if ($this->item->title) {
$title = $this->item->title;
}
$path = array(array('title' => $this->item->title, 'link' => ''));
$category = JCategories::getInstance('Content')->get($this->item->catid);
while ($category && ($menu->query != 'com_content' || $menu->query == 'article' || $id != $category->id) && $category->id > 1)
{
$path[] = array('title' => $category->title, 'link' => ContentHelperRoute::getCategoryRoute($category->id));
$category = $category->getParent();
}
$path = array_reverse($path);
foreach($path as $item)
{
$pathway->addItem($item, $item);
}
}