Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Kunena - Verze

11. zář 2012 07:55 #97193
Kunena - Verze od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Ahoj fórum, nemáte prosím pěkně někdo starší kunenu pokud možno s českým překladem nebo někde ke stažení? Na kunena.org je ke stažení pouze nejnovější verze a ta my zlobí a bong, určitě zkušený člověk přes joomlu říká, že kunenu jedině do verze 2.0 vyšší verze jsou prý divné.

Prosím tedy kunenu do verze 2.0 pokud možno česky a s návodem jak nainstalovat správně kunenu popřídadě čestinu do ní. Budu rád za každou pomoc nebo radu. ;)

11. zář 2012 09:11 #97196
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Na kunena.org jsou všechny verze. TADY je odkaz.

:: bývalý člen Joomlaportalu ::

11. zář 2012 10:47 #97199
Odpověď od Bong
Moderátor
Dovolím si upřesnit, jak se to má s Kunenou...

Starší verze Kunena 1.7.2 je ke stažení, viz. odkaz výše. Čeština pro tuto verzi je dostupná na www.fenris.cz (placená) a www.jardar.eu (zdarma).

Aktualizace z verze 1.7.2 na verzi Kunena 2.0.2 by měla být bez problémů, stejně tak i nová instalace. To platí i pro pluginy a moduly. Nová verze Kunena řeší některé problémy s novými šablonami. Zatím jediný problém mám s Content - Kunena Discuss, nechce mi po založení nového článku vytvořit příspěvek do fóra.

Jinak je vše v K2.0.2 bez problémů, jen je vhodné po aktualizaci projít nastavení fóra a případně jej upravit a přenastavit šablonu na nový typ.

Kámen úrazu je v češtině. V žádném případě neinstalovat language pack! Čeština tam je prozatím naprosto nepoužitelná! Vznikne česko-anglický paskvil. Hlavně proto nedoporučuji pospíchat.

Nějakou češtinu pro JP mám již připravenou, Fenris novou verzi nakonec také vzal na milost a jednou se překlad pro verzi 2.0.x na jeho stránkách objeví, stejně tak počítám i u JardaR a na Transifex.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. zář 2012 12:20 - 11. zář 2012 12:22 #97206
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel

HonzaKr napsal: Na kunena.org jsou všechny verze. TADY je odkaz.

Kunena :
Odkazů na stažení kuneny je tam desítky jaký odkaz ke stažení je ten správný ?

Čestina pro Kunenu :
Zde na fóru mi to našlo, že správná čestina pro kunenu je zdarma ke stažení na jardar.eu, kde jsem si našel mudul jako čestina na nainstalování přes "správce rozšíření" , ale jazyk nebyl tak jak jsem očekával to asi bylo způsobeno tím, že jsem tu čestinu instaloval na novou verzi kuneny.

Řešení :
Takžě když tu joomlacode.org/gf/project/kunena/frs/Kunena stáhnu správný modul a tu www.jardar.eu/index.php/ke-stazeni/jooml...-1-7-2-b5215-cestina tuto čestinu a vše nainstaluju, tak fórum bude fungovat správně jak má na nenovější Joomla! version, 2.5.6. ?

11. zář 2012 13:28 #97217
Odpověď od Bong
Moderátor
Ano. Kunena a čeština musí sedět, u češtiny máte návod jak instalovat.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. zář 2012 13:31 - 11. zář 2012 13:36 #97219
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Z nějakého mě neznámého důvodu mi nejde upravit poslední příspěvěk, omlouvám se tedy že vytvářím dva posty za sebou. Chci jenom oznámit, že se mi to nejspíš povedlo úspěšně nainstalovat ;)

oprava.clanweb.eu/index.php?option=com_k...entrypage&Itemid=475

Tak né nepovedlo :X

Chyba v čestině být nemůže ? :X Píše mi to tam :

podhlavička fóra napsal:
Index
Recent Topics
New Topic
No Replies
My Topics
Profile
Rules
Help