Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Kunena - Čeština

10. zář 2012 23:39 #97189
Kunena - Čeština od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Ahoj všem, stáhl jsem si z oficiální stránky kunena.org poslední verzi kunena fóra. Snažil jsem se zprovoznit čestinu, ale v administraci místo slov je například něco jako COM_KUNENA_NECO_NEVIM a když uživatel jde do fora tak neco není stále přeloženo například místo odpovědět tam je "reply".

Nevíte pěkně prosím o nějakým opravdu funkčním návodu jak nainstalovat funkční pokud možno poslední verzi fóra kunena ? Je fakt že ta novější verze nemá moc pěkný ikonky k tématu, ale o to mi nejde hlavně at' mi to už funguje :X

11. zář 2012 00:13 #97190
Odpověď od Cony
Moderátor
Problém není v Kunena ale v češtině. Nedávno to tu někdo zmiňoval, že překlad Kunena je v tragickém stavu...

11. zář 2012 00:17 #97191
Odpověď od petr
Uživatel

Jsem člověk, který neumí vše.Ale je ochoten se ledasčemu naučit :)

11. zář 2012 07:48 - 11. zář 2012 07:49 #97192
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Přečetl jsem si , že není dobré používat nejnovější verzi, mě je to jedno, stejně se mi líbí ta starší asi kvlu těm obrázkům topiců ve fóru tu jsou smajlíky a tam jsou vykřičníky a tak. Jinak ta nová kunena má promakanější administraci.

O překladu se nikde nepíše. :unsure:

Dobrá , asi si myslel, že se mám na novou kunenu vyprdnout ;) Dobře zkusím starou verzi kuneny díky ;)

11. zář 2012 10:49 #97200
Odpověď od Bong
Moderátor

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.