Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Nastavení šířky img v modulu mod_JJSlider

05. zář 2012 16:18 #96989
Nastavení šířky img v modulu mod_JJSlider od Marta Kočková
Začátečník
Dobrý den, na stránkách www.knihovna.spaleneporici.cz/index.php?tp=1&template=bizblue se mi v určitém rozlišení nezobrazí obrázky na 100% šíře modulu na pozici TOP. Někde je zřejmě nastaveno v px, ale nemohu to najít.
Děkuji.

05. zář 2012 16:27 - 05. zář 2012 16:27 #96993
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
to je tim, ze nemate tak siroky obrazek
obrazek ma jen 940px na sirku a kdyz si to promitnu na 1920px, tak pochopitelne kus chybi

sice jsme vam tu jiz mnohokrat radili, at ten plovouci layout nepouzivate, ale jak vidno, stale se vam libi (nechapu proc) a trvate si na nem, byt je to nepouzivane a zavrhovane jiz mnoho let

Joomla! pro každého

05. zář 2012 16:33 #96995
Odpověď od Cony
Moderátor
Nepochopil jsem úplně co máte na mysli, ale pokud změním šířku prohlížeče, obrázek "vyteče" ven z vyhrazené oblasti, a spraví se to až následným překreslením myslela jste toto?

Zkuste si do šablony do souboru /templates/bizblue/css/template.css přidat toto
Code:
.jjSlider {overflow: hidden;}

Ještě mne napadá - to že obrázky nejsou zobrazeny celé na šířku - zde to bude způsobeno skriptem, který si udělá kopii obrázků v originální velikosti a nebere v potaz aktuální šířku okna. Zkuste se podívat do nastavení modulu, ale myslím že to pořešené nebude...

05. zář 2012 16:37 #96997
Odpověď od Marta Kočková
Začátečník
vracim se na stranky po par mesicich a proto se radeji jeste zeptam na problem plovouciho layoutu :unsure: , kde jej zrusim, ci to je otazka nevhodne zvolene sablony?

05. zář 2012 16:54 #97001
Odpověď od Cony
Moderátor
Je to otázkou šablony. Letmým náhledem se zdá, že by tato šablona mohla mít volbu rozvržení v nastavení.
Podívejte se do nastavení své šablony v Správci šablon - Varianty šablony a rozklikněte tu svojí (bude to ta u které je hvězdička jako výchozí a je určena pro stránky).