Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Vadné zobrazení nastavení šablony

05. zář 2012 16:05 - 05. zář 2012 16:10 #96987
Vadné zobrazení nastavení šablony od dakadam
Návštěvník
Nainstaloval jsem novou Joomlu 2.5.6, češtinu, JCE, doplňky JCE a češtinu.
Pak jsem nainstaloval šablonu. Podíval jsem se do jejího nastavení a chybí normální grafické zobrazení.
Podíval jsem se do jiného webu, kde bylo zobrazení normální a překvapivě tam bylo zobrazení také špatné. Správné bylo u starší verze Joomly. Zdá se, že na zobrazení má vliv novější verze Joomly.
Zde je obrázek, jak to vypadá v nastavení šablony:

05. zář 2012 16:19 #96991
Odpověď od Cony
Moderátor
Nějak si nejsem jist, co myslíte tím "normálním grafickým zobrazením".
Pokud máte na mysli náhled šablony se zobrazením pozic modulů, musíte tuto možnost nejprve povolit v nastavení správce šablon (vpravo nahoře možnosti a povolit Náhled pozic modulů) a pak budete mít Odkaz na náhled v seznamu šablon...

05. zář 2012 16:32 #96994
Odpověď od dakadam
Návštěvník
Pokud má šablona možnosti nastavení, třeba několik barev pozadí, nebo některé rozměry, tak je to uspořádáno do polí s popisky, třeba výběr barev je v rozbalovacím menu. Zde jsou zobrazen css soubory barev pozadí.
vyfotím příklad z jiného webu a dám ho sem.

05. zář 2012 16:35 #96996
Odpověď od Cony
Moderátor
To se pletete, tato nastavení nejsou v zobrazení šablon ale v zobrazení variant šablon. Přepněte se nad seznamem na Varianty šablony a otevřete si konkrétní variantu. Tam naleznete nastavení.

05. zář 2012 16:38 #96998
Odpověď od dakadam
Návštěvník
Takhle to vypadá podle mého názoru normálně:

05. zář 2012 16:43 #96999
Odpověď od dakadam
Návštěvník
Ano. Už jsem to našel! jak je to všechno nakonec jednoduché! :-)
To jsem si oddychl, že to není zase nějaký větší problém!
Děkuji!