Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Logování aktivity "administrátorů" a uživatelů
05. zář 2012 15:14 #96977
Zdravím všechny.
Chtěl jsem se zeptat na možnost logování aktivity uživatelů, nebo jen "power" uživatelů a její zobrazení v administraci webu. Jde mi o to, aby po přihlášení do administrace viděl, že ten a ten změnil/upravil/přidal článek a podobně.
Doporučíte nějaké nastavení / plugin / rozšíření? Preferuji spíše open sorce.
Děkuji za odpověď.
Chtěl jsem se zeptat na možnost logování aktivity uživatelů, nebo jen "power" uživatelů a její zobrazení v administraci webu. Jde mi o to, aby po přihlášení do administrace viděl, že ten a ten změnil/upravil/přidal článek a podobně.
Doporučíte nějaké nastavení / plugin / rozšíření? Preferuji spíše open sorce.
Děkuji za odpověď.
05. zář 2012 15:24 #96978
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nevím jestli je to zrovna co hledáte, ale na "šmírování a odměňování" byl zajímavý
AlphaUserPoins
.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
05. zář 2012 15:41 #96981
Odpověď od Karri
Návštěvník
V základu to umí třeba šablona administrace RT MissionControl, také AdminPraise měly něco podobného
06. zář 2012 17:25 #97043
Odpověď od Boris
Uživatel
Díky za odpověď.
Mé první postřehy: Zmiňovaný AlphaUserPoins Bongem je opravdu robusní nástroj, výrazně převyšující mé potřeby. Šablony RT MissionControl, AdminPraise se zdají být shůdnější cestou. Nicméně u nich mám problémi s instalací. Zatím jsem ale neměl časovou možnost se tím podrobněji zabývat.
Mé první postřehy: Zmiňovaný AlphaUserPoins Bongem je opravdu robusní nástroj, výrazně převyšující mé potřeby. Šablony RT MissionControl, AdminPraise se zdají být shůdnější cestou. Nicméně u nich mám problémi s instalací. Zatím jsem ale neměl časovou možnost se tím podrobněji zabývat.