Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
MP4 video - jenom zvuk
04. zář 2012 17:37 #96952
To jsem si nemyslel, že bude problém ve spuštění videa v MP4 souborech. FLV fungují bez problémů. Vyzkoušel jsem několik pluginů i moduly, ale MP4 video se prostě nezobrazí.
Zkusil jsem to i na jiném mém webu, nainstaloval jsem plugin AllVideos, který by měl být bezproblémový. Je to ale stejné.
Na obou webech mám aktualizovanou poslední Joomlu. Hledal jsem v diskuzích, něco málo jsem našel, ale nic zatím nepomohlo. To mám snad problém s videem MP4 jen já?
Mohl bych spokojit s použitím FLV. Ale jakmile narazím na nějaký problém, tak mi to nedá, abych ho nevyřešil.
Prosím tedy o tip, kde je ta "muška", proč se video nezobrazuje.
To jsem tedy zvědav!
Zkusil jsem to i na jiném mém webu, nainstaloval jsem plugin AllVideos, který by měl být bezproblémový. Je to ale stejné.
Na obou webech mám aktualizovanou poslední Joomlu. Hledal jsem v diskuzích, něco málo jsem našel, ale nic zatím nepomohlo. To mám snad problém s videem MP4 jen já?
Mohl bych spokojit s použitím FLV. Ale jakmile narazím na nějaký problém, tak mi to nedá, abych ho nevyřešil.
Prosím tedy o tip, kde je ta "muška", proč se video nezobrazuje.
To jsem tedy zvědav!
04. zář 2012 17:43 #96953
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Dejte odkaz na video, které se nezobrazuje.
Ty videa jste vyráběl sám?
Na jiných serverech vám prohlížeč podobná videa přehrává?
Zkusil jste použít nějaké ověřené video, které se jinde přehraje bez problémů?
Ty videa jste vyráběl sám?
Na jiných serverech vám prohlížeč podobná videa přehrává?
Zkusil jste použít nějaké ověřené video, které se jinde přehraje bez problémů?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
04. zář 2012 17:54 - 04. zář 2012 18:08 #96954
Odpověď od dakadam
Návštěvník
Zdravím!
Videa testuji na zde: www.dakadam.cz/index.php/2012-09-02-12-14-30
Potřebuji dát na web video Nohavica na Hradci, které jsem amatérsky natočil, zpracoval a vygeneroval Pinnacle Sudio 15.
Jinak používám při práci několik prohlížečů, vše mám aktualizované a s videi z jiných serverů nemám problémy.
Zkusil jsem spustit klip stažený z YouTube, ale také se video nezobrazí. jen zvuk.
Další test s AllVideo je zde: www.remaobaly.cz/index.php/test-video
Videa testuji na zde: www.dakadam.cz/index.php/2012-09-02-12-14-30
Potřebuji dát na web video Nohavica na Hradci, které jsem amatérsky natočil, zpracoval a vygeneroval Pinnacle Sudio 15.
Jinak používám při práci několik prohlížečů, vše mám aktualizované a s videi z jiných serverů nemám problémy.
Zkusil jsem spustit klip stažený z YouTube, ale také se video nezobrazí. jen zvuk.
Další test s AllVideo je zde: www.remaobaly.cz/index.php/test-video
04. zář 2012 18:01 #96955
Odpověď od dakadam
Návštěvník
Vím, že je hodně druhů kódování videosouborů. Zkusil jsem video MP4 vygenerovat s různými parametry. Bez úspěchu.
Možná jsem ale ten správný způsob kódování nepoužil.
Možná jsem ale ten správný způsob kódování nepoužil.
04. zář 2012 18:13 #96957
Odpověď od dakadam
Návštěvník
Ano. ke konverzi souborů používám Format Factory. Nastavil jsem kompresi H.264. Ale také se video nezobrazilo.
Možná by bylo pro mě dobré, kdyby jste mi někdo poslal "zaručeně OK" (testovací) video MP4. Zkusil bych to ověřit s ním.
Po všech těch pokusech si už člověk není jistý co kde udělal.
Možná by bylo pro mě dobré, kdyby jste mi někdo poslal "zaručeně OK" (testovací) video MP4. Zkusil bych to ověřit s ním.
Po všech těch pokusech si už člověk není jistý co kde udělal.