Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Chat (idealně zdarma) pro J 2.5?

01. zář 2012 09:52 #96808
Chat (idealně zdarma) pro J 2.5? od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ahoj, rád bych na stránky chat, netuším zda by byl využívaný, ale naše komunita se schází na chatu jinde a tam jsou problémy. Existuje nějaká free komponenta chatu pro 2.5?

Zkoušel jsem Blastchat, nevypadá špatně, ale znervózňuje mě to, že musím být připojený přes jejich stránky na účet který u nich mám a stejně se mi neustále ukazuje, že se nelze spojit s databází.

Nicméně v komentářích nepíšou, že by to kradlo databáze nebo tak, ale stejně se mi to nedaří rozběhat..

Případně díky za radu

01. zář 2012 10:42 #96809
Odpověď od Bong
Moderátor
Máte na výběr z kategorií:

CHAT
CHAT - HOSTED

Co třeba Universal AjaxChat , ten vám nevyhovuje?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

01. zář 2012 10:48 #96810
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ajax Chat je naprosto úžasná záležitost, ale nejsem si jist, jestli mi to za těch 120 dolarů stojí... Právě proto hledám něco free, ale to už asi narážím na omezení Joomly :pinch:

01. zář 2012 15:49 #96816
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Každopádně díky za tip.

Není tu náhodou ještě někdo, kdo by věděl, jestli existuje nějaký free plugin? Ani to nemusí mít tolik funkcí...
Prostě jen, vyvíjím stránky pro náš e. časopis a nemůžu do toho cpát svoje peníze :dry:

01. zář 2012 21:47 #96849
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Takže, protože jsem zjistil, že to je u joomly relativně frekventované téma, nechám tu vzkaz pro budoucí generace.

Strávil jsem dva dny hledáním a přehrabováním se v modulech a rozšířeních a myslím si, že můžu zodpovědně říct, že free chat pro joomlu neexistuje.

Téma bych označil jako vyřešené.. :side:

01. zář 2012 22:13 #96850
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
škoda že tu nejde editovat svůj příspěvek :huh:

Nicméně jsem se do toho ještě zakousl a rozchodil jsem Blastchat, který má nějakou základní verzi chatu pro deset lidí v místnosti zdarma. Jinak to mají slušně napálené, pokud bych chtěl chatujících více, etc...

Každopádně, nevíte jak poznat bezpečnou komponentu? Respektive tato je oficálně tuším max pro j1.5 ale funguje na 2.5...

pokud se osvědčí, asi bude nejlepší přemýšlet o Ajax Chat, co jsem koukal, tak je komponenta za 44 dolarů, doživotní licence....No, přeci jen je to litr :dry: