Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Stahování souborů
31. srp 2012 14:29 #96772
Ahoj všem. Zkouším si udělat jednoduchou stránku na Joomle, kde bych chtěl lidem dát soubory ke stažení. Koukal jsem po placených i neplacených komponentách (tu bych samozřejmě radši ), ale mám problém se zobrazením. Všechny, na které jsem narazil, umí zobrazit jen kategorie, ale už ne výpis souborů v nich. Chtěl bych, aby byla na stránce vypsaná kategorie Návody a Příklady a pod tím třeba "ochutnávka" souborů z té každé kategorie.Prozatím jsem našel jen řešení, kde musím kliknout do kategorie. Omlouvám se, pokud je to nesrozumitelný dotaz, zkouším si s tím hrát asi podruhé v životě a už jsem bezvýsledně bloudil pár hodin. Díky moc!!
31. srp 2012 14:51 - 31. srp 2012 14:51 #96777
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Už jste slyšel o
jDownloads
? Ten by toto měl mít i jako volbu nastavení zobrazení.
Ale to co chcete umí všechna rozšíření, prostě použijete nějaký vhodný modul k danému rozšíření a zobrazíte kde je co libo...
Ale to co chcete umí všechna rozšíření, prostě použijete nějaký vhodný modul k danému rozšíření a zobrazíte kde je co libo...
Poděkovali: Daniel Joneš
31. srp 2012 14:59 #96779
Odpověď od Daniel Joneš
Uživatel
Díky moc. Každopádně právě jDownloads jsem právě zkoušel, ale skončil jsem právě na tom, že se mi vypisovaly horem dolem kategorie různými způsoby, ale ne už náhled jejich obsahu, ten byl prostě vidět až po kliknutí. Asi tedy dělám někde chybu, zkusím se na to znovu podívat...
31. srp 2012 15:25 #96780
Odpověď od Bong
Moderátor
Dokonce si tam můžete upravit šablony, tedy zobrazení, přímo v administaci...
Ale stejně být vám, použiji rozšíření, které mi vyhovuje a nějaké soubory (třeba nejstahovanější či nejnovější z kategorie) zobrazím modulem vloženým do popisu kategorie...
Ale stejně být vám, použiji rozšíření, které mi vyhovuje a nějaké soubory (třeba nejstahovanější či nejnovější z kategorie) zobrazím modulem vloženým do popisu kategorie...
31. srp 2012 16:21 #96784
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Taky to můžeš udělat tak, že vše bude jen o článcích a na konci článku prostě jen vložíš odkaz na download (pomocí pluginu nebo "natvrdo"):
www.phoca.cz/demo/phoca-download-plugin
Každopádně jak píše Bong, snad každá stahovací komponenta má zobrazení "kategorie", kde si můžeš popsat, co potřebuješ (do popisu kategorie) a pod tímhle "článkem" se vypíše seznam souborů patřící do této kategorie:
www.phoca.cz/download/category/1-phoca-gallery-component
www.phoca.cz/demo/phoca-download-plugin
Každopádně jak píše Bong, snad každá stahovací komponenta má zobrazení "kategorie", kde si můžeš popsat, co potřebuješ (do popisu kategorie) a pod tímhle "článkem" se vypíše seznam souborů patřící do této kategorie:
www.phoca.cz/download/category/1-phoca-gallery-component
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook