Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak na popisky obrázků, fotografií?

31. srp 2012 10:43 #96766
Jak na popisky obrázků, fotografií? od MaK.
Zkušený uživatel
Ahoj Joomláci,

stále se peru s popisky obrázků Joomle, při klasickém vložení Insert/Edit image. Pokud vyberu Classes "caption", tak se text článků přehrne přes obrázek.

Je to záležitost šablony, jádra Joomly, nebo třeba JCE? Děje se mi to u mnoha webů, napříč šablonami a verzemi Joomly. Je fakt, že mám všude editor JCE. Co radíte?

MaK.

--- -- -

31. srp 2012 12:04 #96767
Odpověď od lukas hajek
Pokročilý uživatel
ja bych si vybral neco z rozsireni pro Article images, tam je mozna vic moznosti jak pracovat s popisem.

31. srp 2012 15:55 #96782
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud vybíráte třídu Caption, ta musí být samozřejmě správně nastylována v šabloně. Problém je tedy v CSS souboru šablony, nastylujte si v něm třídu .caption.

31. srp 2012 16:27 #96786
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Díky za reakce, vždy mi někdo poradí programátorské něco, a já končím :-) "nastylujte si .caption", to zní třeba jednoduše, ale ne už moc pro mě :-) Lze to přeložit do uživatelštiny?

MaK.

--- -- -

31. srp 2012 18:18 #96787
Odpověď od lukas hajek
Pokročilý uživatel
No jak pise cony, nekde ve slozce pouzivane sablony mate css soubor kde je uvedana trida .caption a tam si ji muzete upravit. Poslete kdyztak konkretni link a nekdo vam primo rekne ktery soubor a jaky radek to je.

31. srp 2012 18:26 #96788
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Testovací web mám zde: plan.freepro.cz/

Stačí takto, nebo mám poslat konkrétní kód?

MaK.

--- -- -