Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
VM - zboží nejde vložit do košíku
23. srp 2012 12:19 #96549
Ahoj,
Jsem začátečník a stavím stránky s Joomla 2.5, WM 2,08c. Zkouším šablonu Shoplab a narazil jsem na několik problémů:
1. Nefunguje tlačítko pro vložení produktu do košíku. (Stránka neraguje na kliknutí a nevyskočí informační okénko a košík je prázdný)
2. Ve fakturačních údajích chybí kolonky pro zadání DIČ a IČ
Zde jsou stránky:
tusl.eu/index.php?option=com_virtuemart&..._id=7&Itemid=581
Nevíte kde by mohl být problém? Případně jestli bude vyřešení problémů příliš složité, víte o šablonách, které jsou promakané a nemusel bych řešit problémy s chybějícími kolonkami atd.
Předem diky
Jsem začátečník a stavím stránky s Joomla 2.5, WM 2,08c. Zkouším šablonu Shoplab a narazil jsem na několik problémů:
1. Nefunguje tlačítko pro vložení produktu do košíku. (Stránka neraguje na kliknutí a nevyskočí informační okénko a košík je prázdný)
2. Ve fakturačních údajích chybí kolonky pro zadání DIČ a IČ
Zde jsou stránky:
tusl.eu/index.php?option=com_virtuemart&..._id=7&Itemid=581
Nevíte kde by mohl být problém? Případně jestli bude vyřešení problémů příliš složité, víte o šablonách, které jsou promakané a nemusel bych řešit problémy s chybějícími kolonkami atd.
Předem diky
23. srp 2012 12:59 #96552
Odpověď od Cony
Moderátor
Proč zakládáte téma duplicitně?
ad 1/ Za to poděkujte svému free hostingu, který Vám vkládá reklamu i do JSON požadavků. Do košíku se Vám zboží vloží, ale odpověď, která přijde ze serveru je ve špatném formátu, protože do ní hosting vrazí reklamu.
ad 2/ V nastavení VM - Nastavení systému - Pole zákazníka - přidejte si co potřebujete...
ad 1/ Za to poděkujte svému free hostingu, který Vám vkládá reklamu i do JSON požadavků. Do košíku se Vám zboží vloží, ale odpověď, která přijde ze serveru je ve špatném formátu, protože do ní hosting vrazí reklamu.
ad 2/ V nastavení VM - Nastavení systému - Pole zákazníka - přidejte si co potřebujete...
Poděkovali: David
24. srp 2012 09:08 #96579
Odpověď od David
Uživatel
Přešel jsem na placenou verzi bez reklam. Tlačítko pro vložení do košíku začalo pracovat, ale košík je stále prázdný. Nevíte kde může být problém?
24. srp 2012 09:54 #96580
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
co na to rika linelab jako tvurce sablony?
tam bych zacal s dotazy, kdyz si platite podporu
tam bych zacal s dotazy, kdyz si platite podporu
Joomla! pro každého
24. srp 2012 11:22 #96583
Odpověď od David
Uživatel
Neplatím, myslel jsem tím, že jsem přešel na placený hosting bez reklam. Šablona je free
24. srp 2012 11:33 #96584
Odpověď od David
Uživatel
Nevím jestli je to šablonou. Nebo jestli není někde něco špatně nastavené. Nevíte někdo o spolehlivé šabloně s VM 2 pro Joomla 2.5? Klidně může být placená, hlavně ať je dobrá