Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Idea Odkaz z Facebooku
22. srp 2012 11:51 #96503
Dobry den,
najprv dakujem za precitanie spravy a ochotu pomoct.
Mam urobeny web a kedze vizual uvodnej stranky bol dost rozdielny od podstranky vytvoril som dve sablony, homepage a underpage. Homepage je nastavena ako predvolena sablona.
Ked "lajknem" nejaky clanok a kliknem na odkaz z FCB profilu tak ma logicky odkaze na web kde je pouzita sablona homepage. Problem je, ze na nej chybaju moduly, ktore by tam mali byt. Kazdy z tychto modulov ma svoje priradenie na konkretny odkaz v strukture / stranku.
Skusal som to vyriesit tym, ze nastavim sablonu underpage ako predvolenu ale aj tak mam problem v tom, ze tam neviem dostat pozadovane moduly. Tie maju totiz, ako som uviedol vyssie priradenie na konkretne podstranky a nie "Na vsetkych strankach".
Adresa webu je www.anatex.sk
Ako to vyriesit? Dakujem za ochotu pomoct.
Richard
najprv dakujem za precitanie spravy a ochotu pomoct.
Mam urobeny web a kedze vizual uvodnej stranky bol dost rozdielny od podstranky vytvoril som dve sablony, homepage a underpage. Homepage je nastavena ako predvolena sablona.
Ked "lajknem" nejaky clanok a kliknem na odkaz z FCB profilu tak ma logicky odkaze na web kde je pouzita sablona homepage. Problem je, ze na nej chybaju moduly, ktore by tam mali byt. Kazdy z tychto modulov ma svoje priradenie na konkretny odkaz v strukture / stranku.
Skusal som to vyriesit tym, ze nastavim sablonu underpage ako predvolenu ale aj tak mam problem v tom, ze tam neviem dostat pozadovane moduly. Tie maju totiz, ako som uviedol vyssie priradenie na konkretne podstranky a nie "Na vsetkych strankach".
Adresa webu je www.anatex.sk
Ako to vyriesit? Dakujem za ochotu pomoct.
Richard
22. srp 2012 12:30 #96504
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
to, co delate, delate spatne systematicky
neni treba mit dve sablony, staci bohate jedna
pro uvodni stranu si poskladate moduly, jak potrebujete, pro druhou stranu, zase jinak
pripadne to jde resit jako override sablony
ostatni strany jsou bezne 2sloupcove s menu vpravo
home strana je trisloupcova => pokud je sablona dobre udelana, tak pri nepouziti leveho sloupce se udela 2sloupcova pro ostatni strany automaticky
prirazovani modulu k dane strane je hloupost => pokud pribude clanek, nema nic nadefinovane => prirazujte miniimalne k menu, resp reknete, kde to byt nema a je to
neni treba mit dve sablony, staci bohate jedna
pro uvodni stranu si poskladate moduly, jak potrebujete, pro druhou stranu, zase jinak
pripadne to jde resit jako override sablony
ostatni strany jsou bezne 2sloupcove s menu vpravo
home strana je trisloupcova => pokud je sablona dobre udelana, tak pri nepouziti leveho sloupce se udela 2sloupcova pro ostatni strany automaticky
prirazovani modulu k dane strane je hloupost => pokud pribude clanek, nema nic nadefinovane => prirazujte miniimalne k menu, resp reknete, kde to byt nema a je to
Joomla! pro každého
22. srp 2012 12:42 #96507
Odpověď od editorbb
Začátečník
Dakujem,
ano viem, ze to nie je stastne navrhnute.
Nechapem vsak, preco plugin Facebook Article Bar pri "lajkovani" neposiela na Facebook link na stranku tak ako je zobrazena ale iba na clanok.
Vdaka,
Richard
ano viem, ze to nie je stastne navrhnute.
Nechapem vsak, preco plugin Facebook Article Bar pri "lajkovani" neposiela na Facebook link na stranku tak ako je zobrazena ale iba na clanok.
Vdaka,
Richard
22. srp 2012 13:08 #96509
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
kde je ten plugin k videni?
u clanku (napr na konci) nic neni
vidim jen nejaky modul na facebook a vse ostatni
u clanku (napr na konci) nic neni
vidim jen nejaky modul na facebook a vse ostatni
Joomla! pro každého