Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Chyba v editoru
22. srp 2012 10:37 - 22. srp 2012 10:44 #96496
Potřeboval bych odstranit tento problém. Vždy, když uložím článek, tak mi to rozhodí písmo a napíše toto:
Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Co s tím, jak mám postupovat, abych to opravil?
Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Co s tím, jak mám postupovat, abych to opravil?
22. srp 2012 11:14 #96500
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
jak tak koukam, tak vkladate clanky primo z wordu, ze?
ano = spatne
bud piste primo v editoru, nebo do editoru vkladejte jen text bez stylu => nevim, jaky pouzivate editor v joomle (pokud jce, dejte vedet), tak pred vlozenim clanku do editoru jej prozente pres poznamkovy blok (notepad.exe) a v joomlaeditoru si pak nadefinujte znovu tucnost, nadpisy, ...
ano = spatne
bud piste primo v editoru, nebo do editoru vkladejte jen text bez stylu => nevim, jaky pouzivate editor v joomle (pokud jce, dejte vedet), tak pred vlozenim clanku do editoru jej prozente pres poznamkovy blok (notepad.exe) a v joomlaeditoru si pak nadefinujte znovu tucnost, nadpisy, ...
Joomla! pro každého
22. srp 2012 11:24 #96501
Odpověď od Martin
Začátečník
ano, předtím jsem používal JCE, ten se mi dokonce nedaří ani odinstalovat (pak jsem musel ručně smazat složky přes FTP) či nainstalovat nový nebo CK editor. Každopádně to ale není řešení, jak to vyřešit.
22. srp 2012 11:30 #96502
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Je pouze na vás, jestli se budete řídit radou od ghosta. To, co napsal, je jasné řešení vašeho problému. Jiné řešení podle mě neexistuje.
22. srp 2012 12:35 #96505
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
pokud vam neco nejde nainstalovat/odinstalovat, pak je to problem hostingu => proc tam jeste jste?
JCE ma dokonce fci na cisteni kodu => odpada nutnost pouzit poznamkovy blok
sice neznam url webu, ale nejaky designer nadefinoval, jak se co ma zobrazit => kaskadove styly
vy mate psat clanky => pouzivat styly webu tak, jak jsou
a ne ze si budete do clanku tahat styly sve (pokud nejaky chybi, pak si jej dofediinujte v css, ne ve clanku)
tahanim vlastnich stylu do clanku (wordovsky nesmysl a jine) si v lepsim pripade stranu rozhodite, v horsim bude totalne necitelna, protoze to, co pridava word, je neco neskutecneho
JCE ma dokonce fci na cisteni kodu => odpada nutnost pouzit poznamkovy blok
sice neznam url webu, ale nejaky designer nadefinoval, jak se co ma zobrazit => kaskadove styly
vy mate psat clanky => pouzivat styly webu tak, jak jsou
a ne ze si budete do clanku tahat styly sve (pokud nejaky chybi, pak si jej dofediinujte v css, ne ve clanku)
tahanim vlastnich stylu do clanku (wordovsky nesmysl a jine) si v lepsim pripade stranu rozhodite, v horsim bude totalne necitelna, protoze to, co pridava word, je neco neskutecneho
Joomla! pro každého