Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Odinstalace komponenty
21. srp 2012 12:18 #96471
Ahoj všichni,
chtěl bych se zeptat jak se dá odinstalovat komponenta. Jediný způsob je smazání daných složek a následné promazání databáze. Nebo existuje i nějaký jiný způsob?
Díky moc Cermy.
chtěl bych se zeptat jak se dá odinstalovat komponenta. Jediný způsob je smazání daných složek a následné promazání databáze. Nebo existuje i nějaký jiný způsob?
Díky moc Cermy.
21. srp 2012 12:43 #96472
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
O jaké rozšíření se jedná?
Jediný správný způsob je, odinstalování ve Správce rozšíření: Správa. Tam si rozšíření vyhledáte a zvolíte Odinstalovat. Ručně to samozřejmě také lze, ale musíte vědět co děláte...
Jediný správný způsob je, odinstalování ve Správce rozšíření: Správa. Tam si rozšíření vyhledáte a zvolíte Odinstalovat. Ručně to samozřejmě také lze, ale musíte vědět co děláte...
21. srp 2012 12:52 #96473
Odpověď od Lukáš Čermák
Začátečník
JJ tak to je super to jsem si nikdy nevšiml. Děkuji za odpověd.
10. říj 2014 10:49 #118405
Odpověď od David Hrubý
Uživatel
Zdravím,
já mám podobný problém.
Chci odinstalovat komponent ale v správci rozšíření to nejde. Vždy mi napíše:
JFolder: :files: Cesta není ke složce. Cesta: /home/www/taebopower.com/www/joomla.taebopower.com/administrator/components/com_flexicontact
JFolder: :files: Cesta není ke složce. Cesta: /home/www/taebopower.com/www/joomla.taebopower.com/administrator/components/com_flexicontact
JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor XML nastavení
JFolder: :delete: Cesta není ke složce. Cesta: /home/www/taebopower.com/www/joomla.taebopower.com/administrator/components/com_flexicontact
JFolder: :delete: Cesta není ke složce. Cesta: /home/www/taebopower.com/www/joomla.taebopower.com/components/com_flexicontact
Odinstalace komponenty: Nelze ji odinstalovat. Odstraňte ji prosím ručně
Když se ale podívám přes ftp tak nikde nemůžu tu komponentu najít.
Budu vděčný za radu.
Díky
David
já mám podobný problém.
Chci odinstalovat komponent ale v správci rozšíření to nejde. Vždy mi napíše:
JFolder: :delete: Cesta není ke složce. Cesta: /home/www/taebopower.com/www/joomla.taebopower.com/administrator/components/com_flexicontact
JFolder: :delete: Cesta není ke složce. Cesta: /home/www/taebopower.com/www/joomla.taebopower.com/components/com_flexicontact
Odinstalace komponenty: Nelze ji odinstalovat. Odstraňte ji prosím ručně
Když se ale podívám přes ftp tak nikde nemůžu tu komponentu najít.
Budu vděčný za radu.
Díky
David
10. říj 2014 11:35 #118408
Odpověď od Bong
Moderátor
Asi je smazana a nebo spatne odintalovana. Resenim muze byt opetovna instalace a nasledna odinstalace. Nebo treba smazani zaznamu v databazi.
12. říj 2014 00:43 #118426
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Občas před reinstalací pomůže manuální odinstalování, viz:
www.phoca.cz/documents/16-joomla/650-rem...omla-system-manually
tedy, všechny její hlavní složky (ve frontendu i administraci)
a hlavně všechny záznamy ve všech tabulkách: schemas, extensions, assets, menu, session
www.phoca.cz/documents/16-joomla/650-rem...omla-system-manually
tedy, všechny její hlavní složky (ve frontendu i administraci)
a hlavně všechny záznamy ve všech tabulkách: schemas, extensions, assets, menu, session
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook