Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

RockQuickCart počet kusů

20. srp 2012 17:51 #96458
RockQuickCart počet kusů od byss
Začátečník
Hezké odpoledne.

Pro své stránky hledám na občasný prodej sběratelského materiálu něco podobného jako je RockQuickCart. Je úžasný, jednoduchý... ale pokud budu něco nabízet, budu mít jen jeden kus. Zde je možné koupit kusů více a ihned zaplatit přes PayPal.

Vím, že nebudu prodávat jako na běžícím páse :) a tak se pravděpodobně nestane, že by někdo nejen chtěl koupit dvě stejné položky a také se nestane, že by se najednou dva kupující rozhodli koupit stejnou věc... ale pro mou jistotu, abych nemusela pořád "sedět" u pc a kontrolovat mejly, chtěla bych něco podobného, kde bych mohla zadat počet kusů a jakmile by se ten jeden kus prodal, automaticky by se položka vymazala nebo by nebylo možné položku koupit.

Možná by stačila jen nějaká objednávka, ale přiznám se, líbí se mi přesměrování na PayPal.

Mám poslední verzi Joomly 2.5.6.

Ještě jsem uvažovala nad SimpleCaddy a Stock Photos od Honzy H13, ale to je pouze pro max. 1.7. Na extensions.joomla.org jsem se dočetla, že SC používají i na 2.5.

Děkuji za pomoc :)

byss