Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
K2 a práce s obrázky
20. srp 2012 10:00 #96445
Zdravím,
potřeboval bych poradit s komponentou K2.
Jak vložit obrázek, tak abych si mohl nastavit okraje a velikost a když na něj kliknu, aby se mi zvětšil na původní velikost. Když dám přiložit přes "obrázek" tak je to přesně co potřebuji ale nemůžu si nastavit pozici a ani okraje.
Pokud to vložím přímo do textu, tak si můžu libovolně nastavit velikost a okraje ale nelze po kliknutí zvětšit na původní velikost.
Jak změnit barvu vybraného textu? Pokud text přetáhnu myší a vyberu ho, tak změní barvu na bílou což je ale problém, protože mám barvu pozadí bílou, takže mi text splývá.
Díky za rady.
potřeboval bych poradit s komponentou K2.
Jak vložit obrázek, tak abych si mohl nastavit okraje a velikost a když na něj kliknu, aby se mi zvětšil na původní velikost. Když dám přiložit přes "obrázek" tak je to přesně co potřebuji ale nemůžu si nastavit pozici a ani okraje.
Pokud to vložím přímo do textu, tak si můžu libovolně nastavit velikost a okraje ale nelze po kliknutí zvětšit na původní velikost.
Jak změnit barvu vybraného textu? Pokud text přetáhnu myší a vyberu ho, tak změní barvu na bílou což je ale problém, protože mám barvu pozadí bílou, takže mi text splývá.
Díky za rady.
22. srp 2012 08:59 #96491
Odpověď od protektor
Začátečník
Tak problém s obrázky se mi podařilo vyřešit. Neporadí nikdo, jak změnit barvu textu při přetažení myší? Díky
22. srp 2012 09:06 #96492
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Odpověď od David
Nováček
Problém je ve vašich css stylech. Zapněte si firebug a hledejte.
Bez odkazu Vám nikdo lepší radu nedá.. ale to se píše v každém druhém příspěvku..
Bez odkazu Vám nikdo lepší radu nedá.. ale to se píše v každém druhém příspěvku..
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
22. srp 2012 09:11 - 22. srp 2012 09:17 #96493
Odpověď od protektor
Začátečník
Tady je odkaz na stránky
www.petrsalinger.cz
www.petrsalinger.cz
22. srp 2012 10:09 #96494
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
v template.css souboru sablony hledejte:
"selection"