Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

SEO a doména

17. srp 2012 08:09 #96388
SEO a doména od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
několik dnů si pročítám informace o SEO. a mám otázku.
je vhodné si zaregistrovat ještě jednu doménu, která obsahuje klíčové slovo již provozovaného webu?
příklad. mám www.snorchl.cz
jelikož děláme kurzy potápění, je vhodné si registrovat verzi kurzy-potapeni.snorchl.cz?
potom je vhodnější tuto verzi směřovat na www.snorchl.cz nebo ji naplnit informacemi o kurzech potapeni? ty již mám pod www.snorchl.cz ?

nebo je vhodnější verze registrovat úplně jinou doménu např. www.kurzy-potapeni.cz nebo www.kurzypotapeni.eu a ty směřovat na www.snorchl.cz nebo je naplnit webem a informacemi?

pod www.snorchl.cz jsem začal e-shop a ten se dnes již rozrostl do školy potápění.
diky za řadu.

17. srp 2012 10:19 #96391
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
V SEO se poradne nevyznam, ale co jsem posledni dobou cetl nekolik clanku, protoze jsem hledal podobne veci jako ty, tak jsem z toho vydedukoval, ze to neni prilis nutny. Nejlepsi je mit podle vsech kvalitni obsah. Co to ale je kvalitni obsah, uz se nikde nedoctes. Dokonce jsem cetl, ze podpurny minisite a microsite apod. uz jsou dnes treba u Googlu spis na skodu. Takze bych to asi nechal konovi nebo budes muset zaplatit nekoho, kdo se v tom fakt dobre orientuje. A takovych nebude moc. Spousta si jich bude myslet, ze ot umi, ale opak bude pravdou.

Navic napriklad nektery z tebou uvedenych domen jsou obsazeny.

17. srp 2012 16:27 #96403
Odpověď od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
Díky za info.
Právě že se píše "to i ono" prostě každý píše svou verzi.
Proto jsem chtěl info, zda to někdo nezkoušel v praxi.
Pokud ano, napište, bude to přínos pro všechny.
Díky

17. srp 2012 20:19 #96407
Odpověď od Karri
Návštěvník
Pořád platí "obsah je král" - pokud nemáte zajímavý obsah, žádná SEO alchymie vám nepomůže - Gůgl není debil :)
Co se týká té domény, je fajn mít v ní klíčové slovo, ale ne vždy je to možné či vhodné - vemte si třeba Alzu či Mironet nebo CZC - nikdo z nich nemá v doméně "počítače"