Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
SEO a doména
17. srp 2012 08:09 #96388
několik dnů si pročítám informace o SEO. a mám otázku.
je vhodné si zaregistrovat ještě jednu doménu, která obsahuje klíčové slovo již provozovaného webu?
příklad. mám www.snorchl.cz
jelikož děláme kurzy potápění, je vhodné si registrovat verzi kurzy-potapeni.snorchl.cz?
potom je vhodnější tuto verzi směřovat na www.snorchl.cz nebo ji naplnit informacemi o kurzech potapeni? ty již mám pod www.snorchl.cz ?
nebo je vhodnější verze registrovat úplně jinou doménu např. www.kurzy-potapeni.cz nebo www.kurzypotapeni.eu a ty směřovat na www.snorchl.cz nebo je naplnit webem a informacemi?
pod www.snorchl.cz jsem začal e-shop a ten se dnes již rozrostl do školy potápění.
diky za řadu.
je vhodné si zaregistrovat ještě jednu doménu, která obsahuje klíčové slovo již provozovaného webu?
příklad. mám www.snorchl.cz
jelikož děláme kurzy potápění, je vhodné si registrovat verzi kurzy-potapeni.snorchl.cz?
potom je vhodnější tuto verzi směřovat na www.snorchl.cz nebo ji naplnit informacemi o kurzech potapeni? ty již mám pod www.snorchl.cz ?
nebo je vhodnější verze registrovat úplně jinou doménu např. www.kurzy-potapeni.cz nebo www.kurzypotapeni.eu a ty směřovat na www.snorchl.cz nebo je naplnit webem a informacemi?
pod www.snorchl.cz jsem začal e-shop a ten se dnes již rozrostl do školy potápění.
diky za řadu.
17. srp 2012 10:19 #96391
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
V SEO se poradne nevyznam, ale co jsem posledni dobou cetl nekolik clanku, protoze jsem hledal podobne veci jako ty, tak jsem z toho vydedukoval, ze to neni prilis nutny. Nejlepsi je mit podle vsech kvalitni obsah. Co to ale je kvalitni obsah, uz se nikde nedoctes. Dokonce jsem cetl, ze podpurny minisite a microsite apod. uz jsou dnes treba u Googlu spis na skodu. Takze bych to asi nechal konovi nebo budes muset zaplatit nekoho, kdo se v tom fakt dobre orientuje. A takovych nebude moc. Spousta si jich bude myslet, ze ot umi, ale opak bude pravdou.
Navic napriklad nektery z tebou uvedenych domen jsou obsazeny.
Navic napriklad nektery z tebou uvedenych domen jsou obsazeny.
17. srp 2012 16:27 #96403
Odpověď od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
Díky za info.
Právě že se píše "to i ono" prostě každý píše svou verzi.
Proto jsem chtěl info, zda to někdo nezkoušel v praxi.
Pokud ano, napište, bude to přínos pro všechny.
Díky
Právě že se píše "to i ono" prostě každý píše svou verzi.
Proto jsem chtěl info, zda to někdo nezkoušel v praxi.
Pokud ano, napište, bude to přínos pro všechny.
Díky
17. srp 2012 20:19 #96407
Odpověď od Karri
Návštěvník
Pořád platí "obsah je král" - pokud nemáte zajímavý obsah, žádná SEO alchymie vám nepomůže - Gůgl není debil
Co se týká té domény, je fajn mít v ní klíčové slovo, ale ne vždy je to možné či vhodné - vemte si třeba Alzu či Mironet nebo CZC - nikdo z nich nemá v doméně "počítače"
Co se týká té domény, je fajn mít v ní klíčové slovo, ale ne vždy je to možné či vhodné - vemte si třeba Alzu či Mironet nebo CZC - nikdo z nich nemá v doméně "počítače"