Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Rezervační plugin
14. srp 2012 23:03 #96317
Zdravím,
dostal jsem za úkol vytvořit stránky v Joomlu. Což se mi dařilo až do teď. Škola po mně chce, aby zde byla možnost rezervací na konzultační hodiny a nechce dávat do placených modulů peníze.
(Něco ve smyslu že by zde byla data a hodiny; přičemž v jedno datum může být i více hodin, ale coby samostatných položek - a v okamžiku, kdy si to někdo zarezervuje (stačí jméno, mail a telefon uvést při rezervaci), tak se daná položka smaže z nabídky.)
Němel by prosím někdo nějaký konkrétní tip na neplacený modul, který by to řešil?
dostal jsem za úkol vytvořit stránky v Joomlu. Což se mi dařilo až do teď. Škola po mně chce, aby zde byla možnost rezervací na konzultační hodiny a nechce dávat do placených modulů peníze.
(Něco ve smyslu že by zde byla data a hodiny; přičemž v jedno datum může být i více hodin, ale coby samostatných položek - a v okamžiku, kdy si to někdo zarezervuje (stačí jméno, mail a telefon uvést při rezervaci), tak se daná položka smaže z nabídky.)
Němel by prosím někdo nějaký konkrétní tip na neplacený modul, který by to řešil?
15. srp 2012 07:01 - 15. srp 2012 07:05 #96320
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
no, zdarma to pujde blbe
za urcitych okolnosti by to slo i na eventlistu (znalost php nutna a potreba komponentu trochu ohnout)
trochu mi nebere hlava, ze nekdo dela pro skolu web a nedostane za to ani korunu, navic s tim zrejme nema moc zkusenosti (jak ten web asi bude vypadat) atd.
no, at se dilo dari
za urcitych okolnosti by to slo i na eventlistu (znalost php nutna a potreba komponentu trochu ohnout)
trochu mi nebere hlava, ze nekdo dela pro skolu web a nedostane za to ani korunu, navic s tim zrejme nema moc zkusenosti (jak ten web asi bude vypadat) atd.
no, at se dilo dari
Joomla! pro každého
15. srp 2012 19:14 - 15. srp 2012 19:16 #96357
Odpověď od chudst
Uživatel
Děkuji moc za radu, Bongu,
je to skutečně pro J2.5, jinak bych to napsal do jiné diskuzní sekce
PBEvents je přesně jako jsem si představoval, nicméně bohužel jde dát na stránku právě jedna událost. (Možná jich tam jde dát více, ale nepřišel jsem na to, jak.)
Každopádně jsem nakonec objevil něco, co vše řeší, jen to musím přeložit a mírně si upravit: OSG Seminar Manager . (To spíše píšu pro ostatní, kdyžby si tohle téma náhodou vyhledali a měli by podobný problém.)
Díky!
je to skutečně pro J2.5, jinak bych to napsal do jiné diskuzní sekce
PBEvents je přesně jako jsem si představoval, nicméně bohužel jde dát na stránku právě jedna událost. (Možná jich tam jde dát více, ale nepřišel jsem na to, jak.)
Každopádně jsem nakonec objevil něco, co vše řeší, jen to musím přeložit a mírně si upravit: OSG Seminar Manager . (To spíše píšu pro ostatní, kdyžby si tohle téma náhodou vyhledali a měli by podobný problém.)
Díky!
15. srp 2012 19:49 #96359
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Do článku se vkládá vložením kódu {pbevents=x}, kde za 'x' dosadíte ID události. o zbytek se stará plugin. Takže když tam dáte např.: {pbevents=1} a {pbevents=2} nefunguje to? Nakonec je to verze 0.1, tedy těžký začátek.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
15. srp 2012 19:52 #96360
Odpověď od chudst
Uživatel
Ano, tohle vím, ale nefunguje to; resp. funguje, ale pouze v jednom článku funguje jedna možnost rezervace. Což je nemilé, ale už jsem to vyřešil tím druhým rozšířením