Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Přesun článků z J2.5 do J2.5 na jiném serveru
14. srp 2012 12:37 #96273
Ahoj všem,
potřeboval bych trochu poradit. S Joomlou 2.5 začínám, tedy testuji ji už nějaký pátek na localu, ale až teď bych chtěl 2.5 dát na "ostrý" web. S migrací jsem neměl problém. Ten se ale objevil až v úplném závěru upgradu. S přechodem na J2.5 jsem spojil ještě několik dalších změn. Teď mám již vše připravené, ale obsah webu, který zatím běží na 1.5 se samozřejmě posunul zase o něco dál (např v aktualitách přibyly další články, jiné články byly aktualizovány atd.). Migrovat obsah z 1.5 na 2.5 zabere pár minut. Potřeboval bych ale přesunout z této "surové" 2.5 (tj. čerstvé migrace) články do již upravené a optimalizované 2.5 (tj., ta, kterou jsem migroval před měsícem, ale právě obsah není zcela aktuální kompenenty i samotná joomla samozřejmě aktuální jsou).
Nepodařilo se mi přijít na to, které tabulky v databázi s tím bezprostředně souvisí a musí být tedy přesunuty.
Předem díky za pomoc.
potřeboval bych trochu poradit. S Joomlou 2.5 začínám, tedy testuji ji už nějaký pátek na localu, ale až teď bych chtěl 2.5 dát na "ostrý" web. S migrací jsem neměl problém. Ten se ale objevil až v úplném závěru upgradu. S přechodem na J2.5 jsem spojil ještě několik dalších změn. Teď mám již vše připravené, ale obsah webu, který zatím běží na 1.5 se samozřejmě posunul zase o něco dál (např v aktualitách přibyly další články, jiné články byly aktualizovány atd.). Migrovat obsah z 1.5 na 2.5 zabere pár minut. Potřeboval bych ale přesunout z této "surové" 2.5 (tj. čerstvé migrace) články do již upravené a optimalizované 2.5 (tj., ta, kterou jsem migroval před měsícem, ale právě obsah není zcela aktuální kompenenty i samotná joomla samozřejmě aktuální jsou).
Nepodařilo se mi přijít na to, které tabulky v databázi s tím bezprostředně souvisí a musí být tedy přesunuty.
Předem díky za pomoc.
14. srp 2012 20:32 #96312
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Vyexportujte tabulku _content a touto nahraďte tu starou. To by mělo bohatě stačit.
Poděkovali: Michal
15. srp 2012 09:05 #96322
Odpověď od Michal
Začátečník
Jsem blb. Nevím, proč jsem měl za to, že je to nějak provázané s dalšími. Díky moc
15. srp 2012 09:17 #96323
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale to máte pravdu, tato tabulka opravdu souvisí s dalšími, jenže pokud jste například nevytvořil nové sekce a kategorie a do nich nové články nezařadil, není problém.
Viz Schéma databází Joomla ....
Viz Schéma databází Joomla ....