Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
SEO analýza
14. srp 2012 08:51 #96258
Odpověď od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
Diky moc za řadu.
Cením si toho.
Šnorchl jsem měl nejdříve jen jako obchod, nyní jsem se rozhodl o rozšíření a doplnění o kůry potápění.
Problém je že tuto část tam mám krátce.
Vyhledávače nyní odkazuji na již neexistující stránky, i když sitemap je odeslána všude, asi to chvíli trvat bude.
Problém je s kurzy potapeni. Pokud např v seznamu zadáme kurz potapeni pro začátečníky, jsme již na první stránce, ale pokud žádám jen nejhledanější kurz potapeni nebo kurzy potapeni, jsem někde hodně vzadu. To platí i pro google.
Proto jsem začal řešit šel, všude se píše, že se tím dá doladit pozice.
Říkám si proč to nezkusit. A proto jsem rád za každou řadu.
Obsah se bude stále rozšiřovat.
Pouze nyní jsem v nějaké části útlumu, neboť návštěvnost je poměrně malá.
A proto se snažím najít důvod proč. Je fakt, že se návštěvnost a čas na webu zvyšuje, ale stále to není dost.
Závěrem, děkuji za vaší konstruktivní řadu, budu se ji řídit.
Cením si toho.
Šnorchl jsem měl nejdříve jen jako obchod, nyní jsem se rozhodl o rozšíření a doplnění o kůry potápění.
Problém je že tuto část tam mám krátce.
Vyhledávače nyní odkazuji na již neexistující stránky, i když sitemap je odeslána všude, asi to chvíli trvat bude.
Problém je s kurzy potapeni. Pokud např v seznamu zadáme kurz potapeni pro začátečníky, jsme již na první stránce, ale pokud žádám jen nejhledanější kurz potapeni nebo kurzy potapeni, jsem někde hodně vzadu. To platí i pro google.
Proto jsem začal řešit šel, všude se píše, že se tím dá doladit pozice.
Říkám si proč to nezkusit. A proto jsem rád za každou řadu.
Obsah se bude stále rozšiřovat.
Pouze nyní jsem v nějaké části útlumu, neboť návštěvnost je poměrně malá.
A proto se snažím najít důvod proč. Je fakt, že se návštěvnost a čas na webu zvyšuje, ale stále to není dost.
Závěrem, děkuji za vaší konstruktivní řadu, budu se ji řídit.
14. srp 2012 09:00 #96259
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Řadu? Kůry potápění? Nějaký nový obor? Tak takhle psát určitě nedoporučuju Chlape, čti si to po sobě (tykejme si). Anebo je možné, že jsi připlaval z ciziny a češtině nevládneš tak dobře. Každopádně, najmi si
copywriter
a.
Proč vyhledávače odkazují na již neexistující stránky? Kam se ty stránky poděly?
ad konkurenčnost - nemá cenu se drát na první pozice, doporučuji spíš cílit na delší ocas, například zmíněný "kurz potápění pro začátečníky," tam bude volněji. Avšak bez pořádné analýzy předem je to jako řídit auto poslepu.
MaK.
Proč vyhledávače odkazují na již neexistující stránky? Kam se ty stránky poděly?
ad konkurenčnost - nemá cenu se drát na první pozice, doporučuji spíš cílit na delší ocas, například zmíněný "kurz potápění pro začátečníky," tam bude volněji. Avšak bez pořádné analýzy předem je to jako řídit auto poslepu.
MaK.
--- -- -
14. srp 2012 09:07 #96260
Pokročilý uživatel
Omlouvám se, teď píši přes telefon a ten občas doplní slovo jinak než chci.
Odkazy na staré stránky je to, že jsem přišel z prestashopu na joomlu.
Původně jsem nepočítal s propojením textu a obchodu.
Jak myslíš to cilení na delší ocas?
Odkazy na staré stránky je to, že jsem přišel z prestashopu na joomlu.
Původně jsem nepočítal s propojením textu a obchodu.
Jak myslíš to cilení na delší ocas?
14. srp 2012 09:30 #96263
Pokročilý uživatel
Ještě poslední otázka.
Koukal jsem že děláš v joomle.
Je nutné v ní něco upravovat v kódu?
Co používat za plugin na úpravu url.
Já mám sef404 ale nějak si nejsem jistý s jeho vhodným nastavením.
Jak velký vliv má šablona na web, co se týče vyhledávání ?
Koukal jsem že děláš v joomle.
Je nutné v ní něco upravovat v kódu?
Co používat za plugin na úpravu url.
Já mám sef404 ale nějak si nejsem jistý s jeho vhodným nastavením.
Jak velký vliv má šablona na web, co se týče vyhledávání ?