Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Problém s Joomla 2.5.6

01. srp 2012 09:01 #95996
Problém s Joomla 2.5.6 od Jan Hes
Uživatel
Dobrý den,

mám problém s joomla 2.5.6. Nainstaloval jsem si ji na locale a připravil jsem celé stránky a trochu jsem si s ní pohrál než ji dám naostro na web. No a právě v tu chvíli nastal problém. Na web jsem ji přesunul včetně databáze. Postupoval jsem tak, že jsem ji nejprve nainstaloval na hostingu, importoval jsem databázi, poté jsem joomlu z hostingu smazal a ponechal jsem jen configuration.php a nahrál jsem joomlu kterou jsem měl na locale. Vše fungovalo bez problémů do té doby než jsem začal dodělávat drobnosti (fotogalerii atd.) poté přestalo reagovat admin rozhraní a web nešel vůbec.

Nevím jestli jsem někde něco udělal špatně, ale v phpMyAdmin na hostingu se mi objevili hlášky :
"Úložiště nastavení phpMyAdmina není plně dostupné, některé z rozšířených funkcí phpMyAdmina nelze používat. Zde zjistíte proč."
"Používaný MySQL modul v PHP je kompilován pro MySQL 5.5.21 a server používá verzi 5.1.61. Používání různých verzí může způsobit problémy."

Předem děkuji za každou radu.

Doména a hosting je u pipni.cz

01. srp 2012 13:43 - 01. srp 2012 13:46 #95999
Odpověď od Bong
Moderátor
1. Chcete-li znát jaké problémy vás ještě čekají, zkuste si najít zde na fóru řetězec: "pipni.cz".

2. Přenášení Joomly z local na web se zde řeší dokolečka, hledejte, nebo rovnou použijte Akeeba Backup + Kickstart, při vašem postupu mohlo dojít k hromadě chyb.

3. phpMyAdmin je zajisté součástí vašeho hostingu, nesouvisí s Joomlou, viz. bod 1.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Jan Hes

01. srp 2012 14:29 #96003
Odpověď od Jan Hes
Uživatel
Děkuji za odpověď.

1. to jsem udělal ale bohůžel přejít jinam nemohu

2. postupoval jsem podle návodu který jsem našel zde na fóru. vyzkouším ještě přes Akeeba BackUp

01. srp 2012 14:34 #96004
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Nechápu, co je na pipni.cz tak úžasného, že lidé chtějí podstupovat ty problémy, které tam Joomla očividně má.