Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
tvorba slozek pri instalaci
31. čvc 2012 21:05 #95993
ahoj, soustavne mi to pri instalaci háže nějaký chyby (není to vždy, ale většinou jo) o tom že nejde vytvořit nějaká složka nebo zapsat soubor. mám dva weby a na obouch to dělá.
např. při instalaci editoru
JFolder::create: Nelze vytvořit složku
Plugin Instalovat: Nepodařilo se vytvořit složku: /u2/www/ms4-security_cz/data/www/plugins/editors/jckeditor
co mám spatne nastavene?
např. při instalaci editoru
JFolder::create: Nelze vytvořit složku
Plugin Instalovat: Nepodařilo se vytvořit složku: /u2/www/ms4-security_cz/data/www/plugins/editors/jckeditor
co mám spatne nastavene?
31. čvc 2012 21:13 #95994
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
01. srp 2012 01:00 #95995
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Kdyz neco vytvorit nejde, tak tomu neco brani. Zacnete tim cco je v 99% procentech pripadu spatne. Podivejte se jestli mate slozky plugins a editors povolene pro zapis.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
02. srp 2012 20:44 #96046
Odpověď od Miroslav Šupina
Uživatel
jo, tohle jsem kontroloval. nicméně podle doporučených témat jsem problém vyřešil.
nicméne nastal přes dva dny nečinnosti další:
500 - Došlo k chybě.
Zpět na Ovládací panel
Call stack
# Function Location
1 JAdministrator->dispatch() /u2/www/ms4-security_cz/data/www/administrator/index.php:46
2 JError::raiseError() /u2/www/ms4-security_cz/data/www/administrator/includes/application.php:164
3 JError::raise() /u2/www/ms4-security_cz/data/www/libraries/joomla/error/error.php:251
nicméne nastal přes dva dny nečinnosti další:
500 - Došlo k chybě.
Zpět na Ovládací panel
Call stack
# Function Location
1 JAdministrator->dispatch() /u2/www/ms4-security_cz/data/www/administrator/index.php:46
2 JError::raiseError() /u2/www/ms4-security_cz/data/www/administrator/includes/application.php:164
3 JError::raise() /u2/www/ms4-security_cz/data/www/libraries/joomla/error/error.php:251
02. srp 2012 22:24 #96049
Odpověď od Bong
Moderátor
Je otázka, jestli hodláte tvořit webové stránky, nebo se bavit problémy... Na vašem místě bych změnil hosting a věnoval se webu.
Zkuste se podívat zde na fóru, co si lidé myslí a jaké problémy mají s ISOL.CZ
Zkuste se podívat zde na fóru, co si lidé myslí a jaké problémy mají s ISOL.CZ