Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Joomla - přehled výdajů
31. čvc 2012 14:01 - 31. čvc 2012 14:02 #95986
Dobrý den, marně se snažím sehnal komponentu nebo modul, který by umožňoval zapisovat výdaje. Jedná se mi o to, že si vytvářím webový stavební deník a rád bych si chtěl vést přehled výdajů za stavební materiál. Prostě bych potřeboval vytvářet kategorie výdajů a jejich statistiky.
Nejde se něco, co by se dalo použít?
Nejde se něco, co by se dalo použít?
31. čvc 2012 17:08 #95988
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A stavební deník chcete zveřejňovat on-line? Trochu mi uniká smysl...
Ale proč to prostě nenadatlujete do Excelu a pak nevložíte do článku? Nebo třeba v Google Docs... pokud to bude web typu "co vás bude stát barák", můžete s čísly v Excelu pracovat i kdykoli v budoucnu, vytvářet statistiky, grafy, atd. a to vše lepit na web
Ale proč to prostě nenadatlujete do Excelu a pak nevložíte do článku? Nebo třeba v Google Docs... pokud to bude web typu "co vás bude stát barák", můžete s čísly v Excelu pracovat i kdykoli v budoucnu, vytvářet statistiky, grafy, atd. a to vše lepit na web
31. čvc 2012 20:36 #95992
Odpověď od Karri
Návštěvník
Stavební deník na webu? Nesmysl! Elektronicky vedený deník nesplňuje nařízení platné legislativy, týkající se stavebního deníku (Sbírka zákonů č.183/2006)
Pro vedení "stavebního deníku", myšleno zápisků o postupu stavby, formou denních záznamů vám stačí obyčejný blog.
Pro vedení nákladového souboru stavby neznám nic lepšího, než je Excel, pokud ho chcete online, použijte třeba Google Dokumenty...
Pro vedení "stavebního deníku", myšleno zápisků o postupu stavby, formou denních záznamů vám stačí obyčejný blog.
Pro vedení nákladového souboru stavby neznám nic lepšího, než je Excel, pokud ho chcete online, použijte třeba Google Dokumenty...
04. srp 2012 15:57 #96067
Odpověď od Petr Kolařík
Uživatel
Hmm... máte sice pravdu ale já bych raději ukládal jednotlivé položky za stavbu do databáze. Tyto položky by byly přístupné jen pro registrované. Momentálně to mám v excelu, ale chtěl bych to mít tzv. na jednom místě s fotkami, pdf dokumentací atd...
04. srp 2012 16:13 #96068
Odpověď od Bong
Moderátor
No a v čem je tedy váš problém? Je jen na vás zda článek s vloženou tabulkou nastavíte jen pro registrované.
04. srp 2012 20:54 #96073
Odpověď od Petr Kolařík
Uživatel
Problém je v tom, že bych chtěl jednotlivé položky ukládat přímo do nějaké tabulky v databázi. Představa je taková že bych jednotlivé náklady zařazoval do kategorií a celkové výdeje mohl různě filtrovat. Tak bych měl přehled kolik finančních prostředků jsem investoval do TZB , 1NP atd...
Zřejmě budu nutné celou aplikaci nějak vymyslet a sám napsat. Na joomla.org jsem našel nějaký money calculator nebo něco podobného ale jedná se o komerční záležitost, která je placená ročně takže v podstatě nepoužitelné. Vlastně se jedná o něco jako správa rodinných financí , akorát převedenou na stavbu RD.
Zřejmě budu nutné celou aplikaci nějak vymyslet a sám napsat. Na joomla.org jsem našel nějaký money calculator nebo něco podobného ale jedná se o komerční záležitost, která je placená ročně takže v podstatě nepoužitelné. Vlastně se jedná o něco jako správa rodinných financí , akorát převedenou na stavbu RD.