Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kopie webových stránek
30. čvc 2012 13:19 #95964
Dobrý den, prosím o pomoc. Udělal jsem zálohu webových stránek pomocí Akeeba Backup a poté překlopil na jiný web. Nějaká nedostatky jsem odstranil, ale s docela zásadním si nevím rady.
Originál je www.kuchynemychsnu.cz - vpořádku
Kopie je www.inades.cz - problém
úvodní stránka se na inadesu zobrazuje správně, ale po kliknutí na jakýkoliv odkaz nebo menu mi to vyhodí přesměruje na 404.station.cz/
Nevím kde by to mohlo být špatně nastavené...
Předem díky
Originál je www.kuchynemychsnu.cz - vpořádku
Kopie je www.inades.cz - problém
úvodní stránka se na inadesu zobrazuje správně, ale po kliknutí na jakýkoliv odkaz nebo menu mi to vyhodí přesměruje na 404.station.cz/
Nevím kde by to mohlo být špatně nastavené...
Předem díky
30. čvc 2012 13:29 #95965
Harley-Davidson Club Praha Nejstarší společenství vlastníků motocyklů Harley Davidson na světě
Motocykly Harley-Davidson - informace, návody, postupy, novinky
Odpověď od Pavel Šebesta
Začátečník
Chce to jít vylučovací metodou. Vypnout SEO v globálním nastavení. Zkontroluj správnost cest k dočasným souborům, (adresář TMP), máš správně nastaven .htaccess(?) atd.
Harley-Davidson Club Praha Nejstarší společenství vlastníků motocyklů Harley Davidson na světě
Motocykly Harley-Davidson - informace, návody, postupy, novinky
30. čvc 2012 13:49 #95968
Odpověď od Filhaus
Začátečník
Díky za radu, pomohla. Dělal to povolený přepis URL v globálním nastavení. Ale u kuchynemychsnu.cz to povolené mám a je to funkční...tak nevím
30. čvc 2012 16:11 #95971
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Jenže každý z webů máte na jiném hostingu. Musíte tedy .htaccess nastavit dle hostingu.
30. čvc 2012 16:32 #95974
Odpověď od Filhaus
Začátečník
Tak jsem koukal do souboru .htaccess ale to už je pro mě vyšší dívčí, nevím přesně co tam přepsat nebo napsat
30. čvc 2012 16:52 #95976
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud nebudete používat SEF URL, pak to nastavit nepotřebujete, jinak hledejte na fóru:
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1