Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Přesun Joomly 2.5 mezi webhostingy - jak na to?

25. čvc 2012 20:02 #95901
Ahoj Joomlisté,

půl dne se peru s přesunem Joomly 2.5 z hostingu ceskeweby na Wedos - z testovacího rozhraní na "ostrý" webhosting. Zkoušel jsem už mnoho, ale pořád se nemohu zbavit hlášky:

Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'Library path /data/web/virtuals/26296/virtual/www/libraries/joomla cannot be found.' in /data/web/virtuals/26296/virtual/www/libraries/loader.php:251 Stack trace: #0 /data/web/virtuals/26296/virtual/www/libraries/loader.php(279): JLoader::registerPrefix('J', '/data/web/virtu...') #1 /data/web/virtuals/26296/virtual/www/libraries/import.php(51): JLoader::setup() #2 /data/web/virtuals/26296/virtual/www/includes/framework.php(39): require_once('/data/web/virtu...') #3 /data/web/virtuals/26296/virtual/www/index.php(21): require_once('/data/web/virtu...') #4 {main} thrown in /data/web/virtuals/26296/virtual/www/libraries/loader.php on line 251

Napadá vás, co s tím? Zkoušel jsem nejdříve komponentu XCloner Manager, ale nepovedlo se. Wedosu se to nějak nelíbilo. Tak jsem přistoupil k manuálnímu řešení:
  • kopie FTP
  • úprava configuration.php
  • úprava .htaccess
  • import MySQL

a stále prd. Už se skoro rozhoduju vše znovu instalovat, všechny články a celý obsah manuálně kopírovat :-(

Máte nápad, jak mě ušetřit noční směny?

MaK.

--- -- -

25. čvc 2012 20:53 #95906
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A to nejde ten web na tom testovacim rozhrani zabalit pomoci Akeeba a pak Kickstartem to kopnout do cisteho rootu wedosu?

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

25. čvc 2012 22:10 #95907
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Tak už to jede, problém byl v tom, že Total Commander opomněl uložit pár souborů. Příště snad raději Filezilla.

Díky za tip, Akeebu jsem testoval jinde, narazil jsem na starší verzi PHP u cílového webhostingu.

MaK.

--- -- -