Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Články se soubory na stažení

23. čvc 2012 17:49 #95829
Články se soubory na stažení od Lukáš
Začátečník
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký plug-in či jak mám dělat články, kde by na konci článu byla příloha souboru, který se k tomu vztahuje i s ikonkou daného souborového formátu.

Předem děkuji za odpověď.

23. čvc 2012 17:55 #95830
Odpověď od Bong
Moderátor
pro Joomla 1.5 bylo šikovné rozšíření s názvem Attachments, existuje i pro J1.7, vyzkoušejte, třeba chodí i na J2.5 joomlacode.org/gf/project/attachments3/frs/

Další hledejte zde: extensions.joomla.org/extensions/directo...umentation/downloads

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Lukáš

23. čvc 2012 18:07 - 23. čvc 2012 18:10 #95831
Odpověď od Lukáš
Začátečník
Vypadá to, že funguje i pro 2.5+ jen ještě musím pohledat češtinu, ale díky to jsem přesně potřeboval :)

Ještě se chci zeptat, zda se dá přeunout pozice výpisu informací pod článek, případně až pod přílohy

23. čvc 2012 18:22 #95832
Odpověď od Karri
Návštěvník
Češtinu pro Attechments má ten šmejd, co překládá za peníze a co se týká zobarezní stahovaného souboru, to se dá přeskládat.

Krom toho, vložit do článku soubor ke stažení pomocí pluginu umí většina slušných stahovacích komponent - Phoca Download, RSFiles!, atd.

23. čvc 2012 18:33 #95833
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel

Fenris napsal: Češtinu pro Attechments má ten šmejd, co překládá za peníze ....

:lol: Nemas to jednoduche koukam. Ze by nekdo zase chtel vsechno zadarmo, hned a pokud mozno i nainstalovat? No jo, vsak jsme v ČR vlastne. A tady se prece za cas nekoho jineho platit nemusi. Tady se pracuje za usmev.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

23. čvc 2012 18:54 #95835
Odpověď od Lukáš
Začátečník
Díky za radu, zkusil jsem phoca download, ale nikde nevidím možnost jako je to u attachment. Snad najdu všechny soubory a pokusím se o překlad :)