Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kunena - čeština
20. čvc 2012 00:45 #95711
Ahoj, mám problémek co se týče češtiny a diskuze kunena.
Stáhla jsem si Kunenu 2.0.0. a 1.6 češtinu, pravda, že jsem komponentu a češtinu nainstalovala ve špatném pořadí. Část textů se mi na fóru zobrazovalo česky a jiná část anglicky. Odinstalovala jsem tedy Kunenu, nainstalovala češtinu (tentokrát 1.7.) a znovu nainstalovala Kunenu a je to lepší, mnoho dříve anglických textů je nyní již v češtině, ale bohužel ne všechny. Je to tím, že mám třeba špatnou verzy češtiny? Co s tím?
Jinak mám joomlu verze 2.5. a řeč je o této diskuzi: ochrana-zvirat.cz/index.php/forum/index . Kunenu jsem instalovala poprvé, je to pro mne novinka.
Předem díky za odpověď.
Stáhla jsem si Kunenu 2.0.0. a 1.6 češtinu, pravda, že jsem komponentu a češtinu nainstalovala ve špatném pořadí. Část textů se mi na fóru zobrazovalo česky a jiná část anglicky. Odinstalovala jsem tedy Kunenu, nainstalovala češtinu (tentokrát 1.7.) a znovu nainstalovala Kunenu a je to lepší, mnoho dříve anglických textů je nyní již v češtině, ale bohužel ne všechny. Je to tím, že mám třeba špatnou verzy češtiny? Co s tím?
Jinak mám joomlu verze 2.5. a řeč je o této diskuzi: ochrana-zvirat.cz/index.php/forum/index . Kunenu jsem instalovala poprvé, je to pro mne novinka.
Předem díky za odpověď.
20. čvc 2012 06:56 #95714
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Máte nesprávnou verzi češtiny. Odinstalujte Kunenu a nainstalujte si předposlední verzi 1.7.2. S příslušnou češtinou bude fungovat. Až bude dokunčena čeština pro verzi 2.0.x, jednoduše upgradujete Kunenu na tuto novou verzi a bude...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.