Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Plugin pro galerii
18. čvc 2012 07:29 #95641
Zdravíčko, mám problém s hledáním vhodného pluginu pro galerii, potřebuji na stránkách zobrazit fotky v článcích (jeden velký obrázek nahoře a pod ním náhledy v jednom pruhu s šipkama na posouvání po stranách). Tak jak potřebuji funguje BonckoJSlide (
extensions.boncko.it/index.php/en/extensions/bonckojslide
) ale mám problém s vytvářením popisků fotek, nevíte někdo jak se dá u tohoto pluginu nastavit popisky (s diakritikou) které se zobrazují u fotky? Zatím jako popisek ukazuje vždy název obrázku, to mi ale připadá nevhodné (diakritika, délka)..
Případě nemáte někdo tip na nějaký jiný plugin který by takto fungoval, daly se dobře nastavit popisky a nejlépe ani příliš nerozšiřoval zdrojový kód?
Děkuji
Případě nemáte někdo tip na nějaký jiný plugin který by takto fungoval, daly se dobře nastavit popisky a nejlépe ani příliš nerozšiřoval zdrojový kód?
Děkuji
18. čvc 2012 13:51 #95656
Odpověď od Michelle
Uživatel
popis tam je schovany pod ickem, musi se tedy otevrit kliknutim na "i" v levem horni rohu, toto nastaveni se da v administraci vypnout, aby se popis zobrazoval neustale..