Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
fox contact problém
15. čvc 2012 21:02 #95575
Mám problém, naistaloval jsem si do joomly fox contact přes joomla extensions, v globálním nastavení mám nastavený mail přes stmp a v nastavení položky v menu mám nastavený stejný mail jako v globálním nastavení a když chci odeslat příspěvek přes komponentu, tak mi to hodí chybu : Došlo k chybě při posílání e-mailu.. Nezdařilo se u následující adresy odesilatele:----mail
15. čvc 2012 23:10 #95578
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Buď to máte špatně nastavené... chodí například emaily při registraci nového uživatele? Nebo je jen problém v komponentě kontaktů? Případně, co váš hosting?
16. čvc 2012 14:34 #95592
Odpověď od petr dolejší
Uživatel
na hostingové podpoře jsem to už řešil, a nic moc mi nepomohli. jinak když si pošlu z jiného mailu na dotyčný mail, tak mi to funguje. v nastavení jsem nic nenašel, na nastavení mailu.
16. čvc 2012 16:35 #95595
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Chodí například emaily při registraci nového uživatele?
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
16. čvc 2012 19:34 #95604
Odpověď od petr dolejší
Uživatel
no nechodí, to jsem nezkoušel, ale psal jsem na podporu u hostingu, ale ta mi to nastavení potvrdila, že to má fungovat (nastavení mailu v globálním nastavení joomly).
16. čvc 2012 20:10 #95605
Odpověď od Bong
Moderátor
PHP mail nefunguje? Zkusil jste nastavit smtp na nějaký jiný server než je váš? Třeba gmail, seznam,... Kde hostujete?