Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Přednastavené moduly
09. čvc 2012 13:45 #95419
Všechno řeší kulka ...
Zdravim,
napadlo me ted, jestli neni mozne vyrobit si nejake prednastavene moduly. Pro zacatek mi staci modul vychazejici z HTML, ktery bude mit odzacatku nejakou classu Chci si zalozit modul upozorneni, tak si vyberu novej vlastni HTML, kterej uz bude oclassovanej Asi spatnej priklad, ale je to srozumitelny, ze ano?
hm, nekdo napad?
Dekuju moc!
napadlo me ted, jestli neni mozne vyrobit si nejake prednastavene moduly. Pro zacatek mi staci modul vychazejici z HTML, ktery bude mit odzacatku nejakou classu Chci si zalozit modul upozorneni, tak si vyberu novej vlastni HTML, kterej uz bude oclassovanej Asi spatnej priklad, ale je to srozumitelny, ze ano?
hm, nekdo napad?
Dekuju moc!
Všechno řeší kulka ...
09. čvc 2012 15:15 #95425
Odpověď od Karri
Návštěvník
A proč tu "classu" nepřiřadíte modulu "Vlastní HTML" jako "Příponu třídy modulu", dyk to je právě ta vaše "classa"???
09. čvc 2012 17:52 #95434
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
mweinpold: tak si zkopíruji (ve filesystemu) modul typu "vlastní HTML", upravím ve zdrojovém kódu co je třeba, a mám vlastní modul typu "mweinpoldův přednastavený vlastní HTML"
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
10. čvc 2012 09:03 #95441
Všechno řeší kulka ...
Odpověď od martin weinpold
Nováček
karel0: a to by slo
Všechno řeší kulka ...