Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Po obnově přes kickstart se nejde přihlásit do adm

05. čvc 2012 12:38 #95350
Po obnově přes kickstart se nejde přihlásit do adm od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Tak novej problém, obnovil jsem web ze zálohy po neúspěšné instalaci Phoca Map ale nejde se přihlásit do administrace.
Web funguje, lze se přihlásit v uživatelské části, ale po zadání web.cz/administrator a zadání přihlašovacích údajů skočí jen prázdná stránka.

Starší zálohy fungují, i administrace. Je nějaká šance to opravit?

Případně jak? Děkuji

05. čvc 2012 14:29 - 05. čvc 2012 14:31 #95356
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
I pro Vás možná nové problémy, se dříve řešili.

a) zapněte zobrazení chyb PHP, pokud jej zapnuté nemáte.
(pokud nevíte jak se zapínají, zeptejte se vyhledávače: "Jak zapnout zobrazeni chyb PHP")

b) nakopírujte znova složky i soubory do ~/administrator z příslušné verze Joomly z čisté instalace

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

05. čvc 2012 15:01 #95360
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Díky za rady. Pokusil jsem se nahradit složku administrator, bohužel to nepřineslo žádný výsledek. Teď zkoumám jak zapnout výpis chyb, ale obávám se, že to bude muset aktivovat administrátor serveru.

05. čvc 2012 15:08 #95361
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
už jsem na ten výpis chyb přišel, už jen vymyslet kam to do toho htaccess patří.

05. čvc 2012 15:11 #95362
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Tak to bude nějaký zásadní problém, protože ani starší záloha nefunguje. :unsure:

05. čvc 2012 17:37 #95367
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Takže nové zjištění, na localhostu, při čisté instalaci joomly a nahození zálohy přes kickstarter vše funguje. Takže proběhne záloha uživatelů, pak přeinstaluju joomlu na serveru a zkusím obnovit ze zálohy na čistou joomlu.

Pak už mě napadá jen udělat web znovu a nahodit tam uživatele přes tabulky.
oujéé...kdybych aspoň věděl čím to je.