Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
SEO stránek pro virtuemart
05. čvc 2012 09:57 #95336
Vím že to sem tak moc nepatří, ale mám otázku zda jste někdo neřešili úpravu seo pro virtuemart.
Nyní se tu peru s joomlou 2.5 a jsem poměrně spokojen.
V základním nastavení ty url jsou docela dobré. Ovšem když překliknu na zboží tak se url prodlouží o component/virtuemart a kategorii zboží.
Je to možné nějak odstranit? Aby tam bylo jen snorchl.cz/masky ? bez těch dvou adrsářů?
Stáhl jsem si JOOMSEF ale nějak se mi to nepodařilo, dokonce mi udělal url hezké ale mnohem delší než obyč Joomla.
Děkuji
Nyní se tu peru s joomlou 2.5 a jsem poměrně spokojen.
V základním nastavení ty url jsou docela dobré. Ovšem když překliknu na zboží tak se url prodlouží o component/virtuemart a kategorii zboží.
Je to možné nějak odstranit? Aby tam bylo jen snorchl.cz/masky ? bez těch dvou adrsářů?
Stáhl jsem si JOOMSEF ale nějak se mi to nepodařilo, dokonce mi udělal url hezké ale mnohem delší než obyč Joomla.
Děkuji
05. čvc 2012 10:42 - 05. čvc 2012 10:43 #95337
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Podbné se zde řeší neustále dokola. Použijte vyhledávání zde na fóru, zkuste i jiná rozšíření, nebo ve vašem případě sáhněte do peněženky zakupte
JoomSEF i s příslušným rozšířením pro Virtuemart
.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
05. čvc 2012 14:33 #95357
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
ja osobne pouzivam zakoupene sh404sef a jsem maximalen spokojen, VM umi rovnou a bez doplnku
p.s.-krom jineho, co je na webu spatne, nemate vyplnene kontaktni info dle zakona => riskujete
p.s.-krom jineho, co je na webu spatne, nemate vyplnene kontaktni info dle zakona => riskujete
Joomla! pro každého
05. čvc 2012 14:56 #95359
Odpověď od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
Díky stáhnu a pokusím se
Jaké kontaktní údaje?
Mám tam, ale asi blbě, kouknu a upravím, díky
Jaké kontaktní údaje?
Mám tam, ale asi blbě, kouknu a upravím, díky
05. čvc 2012 15:45 #95364
Odpověď od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
omlouvám se, díky za to doporučení sh404sef, nainstaloval jsem ho a super,¨
ale od té doby mi nejde udělat sitemap v JCrawler, píše mi to:
Fatal error: Call to private SEFConfig::__construct() from invalid context in /home/www/snorchl.cz/subdomeny/www/administrator/components/com_jcrawler/admin.jcrawler.php on line 283
Neřešil jste to někdy? V čem děláte sitemap?
Díky za radu
ale od té doby mi nejde udělat sitemap v JCrawler, píše mi to:
Fatal error: Call to private SEFConfig::__construct() from invalid context in /home/www/snorchl.cz/subdomeny/www/administrator/components/com_jcrawler/admin.jcrawler.php on line 283
Neřešil jste to někdy? V čem děláte sitemap?
Díky za radu