Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

SEO stránek pro virtuemart

05. čvc 2012 09:57 #95336
SEO stránek pro virtuemart od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
Vím že to sem tak moc nepatří, ale mám otázku zda jste někdo neřešili úpravu seo pro virtuemart.
Nyní se tu peru s joomlou 2.5 a jsem poměrně spokojen.
V základním nastavení ty url jsou docela dobré. Ovšem když překliknu na zboží tak se url prodlouží o component/virtuemart a kategorii zboží.
Je to možné nějak odstranit? Aby tam bylo jen snorchl.cz/masky ? bez těch dvou adrsářů?
Stáhl jsem si JOOMSEF ale nějak se mi to nepodařilo, dokonce mi udělal url hezké ale mnohem delší než obyč Joomla.

Děkuji

05. čvc 2012 10:42 - 05. čvc 2012 10:43 #95337
Odpověď od Bong
Moderátor
Podbné se zde řeší neustále dokola. Použijte vyhledávání zde na fóru, zkuste i jiná rozšíření, nebo ve vašem případě sáhněte do peněženky zakupte JoomSEF i s příslušným rozšířením pro Virtuemart .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

05. čvc 2012 11:01 #95340
Odpověď od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
díky za radu

05. čvc 2012 14:33 #95357
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
ja osobne pouzivam zakoupene sh404sef a jsem maximalen spokojen, VM umi rovnou a bez doplnku

p.s.-krom jineho, co je na webu spatne, nemate vyplnene kontaktni info dle zakona => riskujete

Joomla! pro každého

05. čvc 2012 14:56 #95359
Pokročilý uživatel
Díky stáhnu a pokusím se
Jaké kontaktní údaje?
Mám tam, ale asi blbě, kouknu a upravím, díky

05. čvc 2012 15:45 #95364
Pokročilý uživatel
omlouvám se, díky za to doporučení sh404sef, nainstaloval jsem ho a super,¨
ale od té doby mi nejde udělat sitemap v JCrawler, píše mi to:
Fatal error: Call to private SEFConfig::__construct() from invalid context in /home/www/snorchl.cz/subdomeny/www/administrator/components/com_jcrawler/admin.jcrawler.php on line 283

Neřešil jste to někdy? V čem děláte sitemap?
Díky za radu