Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

otevírající se reklama v novém okně

03. čvc 2012 11:07 #95263
Může mi někdo poradit něco jsem si nainstaloval do joomla a ted mi to v prohlížeči otevírá reklamu a chci se toho zbavit, ale už nevím co to je.

dá se nějak vysledovat, který asi javascript to dělá??
Případně jinak

prosim prosim ..

díky moc.

03. čvc 2012 11:45 #95265
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Jo jasně, moje křišťálová koule říká, že bude nejlepší stránky smazat!

Ale teď vážně ... co třeba odkaz na stránky?

03. čvc 2012 12:11 #95266
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Sonicer:
- to "něco nainstalované" by mělo být legální, aktualizované, a z důvěryhodného zdroje.
- web by měl být bezpečný (zabezpečený, s bezpečným přístupem k němu, s vhodným zabezpečením hesel, atd...)

Vysledovat, který JS to dělá, je málo (pro Vás) platné - opravíte to nyní, a zítra to řešíte znova.

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

03. čvc 2012 15:20 #95272
Odpověď od Petr
Začátečník
jde o web

www.chciprojektdomu.cz

díky

03. čvc 2012 16:02 #95274
Odpověď od Petr
Začátečník
otevira se na nějaky travian a ještě něco
a to v IE a chrome a firefox

03. čvc 2012 16:08 - 03. čvc 2012 16:11 #95275
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Méně je někdy více.
Opravdu potřebujete tři ! (možna i více) nezávisle statistiky pro jeden web? (viz "počítadla" na konci zdrojového kódu)

Čim víc "bordelu" si budete doinstalovávat, tím větší je pravděpodobnost, že Vám prevít "rozbije" "hračku".

Zkoušel jste to "cosi" odinstalovat?

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.