Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Table Manager pro 2.5

01. čvc 2012 09:47 #95238
Table Manager pro 2.5 od Sparta.net
Uživatel
Dobrý den, mám několik webů, které zpracovávají sportovní výsledky - vložím jednu tabulku zkopírovanou z excelu do poznámkového bloku a komponenta Table Manager ( extensions.joomla.org/extensions/news-di...y/tables-a-lists/405 ) mi z jedné tabulky dovede po nastavení udělat několik různých tabulek pro stránku, které se aktualizují nahráním jednoho textového souboru.
Jednoduše tak vložím tabulku (vyjede mi jedna se zápasy, druhé se střelci, třetí s deseti nejlepšími střelci) - problém je však v tom, že vývoj této komponenty se zasekl narozdíl od Joomly, která nově nepodporuje Legacy model, pro vše ostatní by bylo lepší přejít do Joomly 2.5, ale ta komponenta je takové ulehčení práce, o které bych přišel, že asi zůstanu v Joomle 1.5.
A tak se ptám neznáte podobnou komponentu pro joomlu 2.5, případně jestli nějakým způsobem nejde nainstalovat legacy mód pro joomlu 2.5 ?

01. čvc 2012 11:22 #95240
Odpověď od Bong
Moderátor
Legacy byl v J1.5 z důvodu možnosti provozování rozšíření určených pro J1.0. Tím se tedy dostáváte do joomlovského pravěku... Zkuste se rozhlédnout v Tables & Lists a najít vhodnou náhradu, nebo zůstat na J1.5

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.