Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nechtěný odkaz na stránkách
27. čvn 2012 12:22 #95119
Dobrý den,
na domovské stránc se objevil nechtěný odkaz Joomla extensions by Siteground Hosting odkazující na www.siteground.com/ .
Nevím jak se tam dostal, snažil jsem se ho odstranit, ale nemohu najít od kud tam leze.
Nejdříve jsem zkudil html aktuální šablony, ale potom jsem zjistil, že je to na všech šablonách. Budu vděčný za jakoukoli pomoc.
na domovské stránc se objevil nechtěný odkaz Joomla extensions by Siteground Hosting odkazující na www.siteground.com/ .
Nevím jak se tam dostal, snažil jsem se ho odstranit, ale nemohu najít od kud tam leze.
Nejdříve jsem zkudil html aktuální šablony, ale potom jsem zjistil, že je to na všech šablonách. Budu vděčný za jakoukoli pomoc.
27. čvn 2012 13:33 #95122
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Dobrý den a nemáte náhodou nějakou free šablonu, které zpravidla mají na tvrdo v kódu odkaz na vývojáře?
27. čvn 2012 13:40 #95124
Odpověď od vesny
Začátečník
Mám, ale objevilo se to až nyní po půlročním provozu s tím, že když zmením výchozí šablonu za jinou, tak se tam ten odkaz objevuje taky. Mám dojem, že je cinký jádro JOOMLY.
27. čvn 2012 13:42 #95125
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Nemáte to v nějakém modulu? Zkuste sem hodit odkaz na stránky ať se na to můžeme všici podívat .... víc očí víc vidí
27. čvn 2012 14:10 #95127
Odpověď od vesny
Začátečník
Zdravím, a děkji za pomoc, odkaz se skutečně začal objevovat po instalci komoponenty Security - jHackGuard, po jejím odstranění okaz zmizel.
dík moc.
dík moc.