Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Potřebuji radu s instalací ..... :-(
24. čvn 2012 22:03 #95053
Ahoj all,
jsem tady novacek a rozhodl jsem se ze si otestuji system Joomla .... ale :
1.- Nahral jsem Joomla 2.5.6 na server
2.- Nahral jsem cestinu na server
3.- Provedl jsem instalaci v AJ, vse OK (cestinu nenabidlo)
4.- Skoro nahral cestinu dle navodu ale pri pokusu nahrat balicek s CZ pomoci Extenzion manager mi to napise hlasku : "Warning: Failed to move file!"
a tady jsem zkončil .... poradí mi někdo pls ?
Tnx
jsem tady novacek a rozhodl jsem se ze si otestuji system Joomla .... ale :
1.- Nahral jsem Joomla 2.5.6 na server
2.- Nahral jsem cestinu na server
3.- Provedl jsem instalaci v AJ, vse OK (cestinu nenabidlo)
4.- Skoro nahral cestinu dle navodu ale pri pokusu nahrat balicek s CZ pomoci Extenzion manager mi to napise hlasku : "Warning: Failed to move file!"
a tady jsem zkončil .... poradí mi někdo pls ?
Tnx
24. čvn 2012 22:16 #95055
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Dobrý den,
jaký hosting používáte? Máte správně nastaveny absolutní cesty pro TMP, logs nebo jaké máte atributy nastavené pro složky?
jaký hosting používáte? Máte správně nastaveny absolutní cesty pro TMP, logs nebo jaké máte atributy nastavené pro složky?
24. čvn 2012 22:46 #95060
Odpověď od Tomas
Uživatel
Zdravim,
mam pronajmuty virtual server od hostingsolutions.cz .
Absolutni cesty pro TMP - nevim .....
U slozek mam atributy 755
mam pronajmuty virtual server od hostingsolutions.cz .
Absolutni cesty pro TMP - nevim .....
U slozek mam atributy 755
24. čvn 2012 22:48 - 24. čvn 2012 22:51 #95061
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nahrajete soubory instalace, pak instalaci zahájíte, češtinu instalujete až po zprovoznění Joomly samotné... Tekže něco děláte už od začátku špatně.
Já bych měl ale jinou otázku:
Jak jste soubory instalace kopíroval? Evidentně vám soubory chybí, nebo jsou přejmenované.
www.bongovo.cz/9-joomla/12-jak-spravne-nainstalovat-joomlu
Já bych měl ale jinou otázku:
Jak jste soubory instalace kopíroval? Evidentně vám soubory chybí, nebo jsou přejmenované.
www.bongovo.cz/9-joomla/12-jak-spravne-nainstalovat-joomlu
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
24. čvn 2012 22:54 - 24. čvn 2012 22:55 #95063
Odpověď od Tomas
Uživatel
Myslim ze jsem v instalaci chybu neudelal. Stahnul jsem si balicek s JOOMLA a ten pak pres FTPko nahral na server. Nasledne jsem zahajil instalaci a vse ok. Jenze s ENG jako defaultnim jazykem.
Daval jsem si pozor i na nazvy souboru - porovnaval a jsou stejne jako v balicku.
Ted jsem smazal databazi + data na serveru a nahral vse znova ale pouze JOOMLA. Opet vse ok s instalaci ale cestinu tam zase nedam ... stejny problem.
Daval jsem si pozor i na nazvy souboru - porovnaval a jsou stejne jako v balicku.
Ted jsem smazal databazi + data na serveru a nahral vse znova ale pouze JOOMLA. Opet vse ok s instalaci ale cestinu tam zase nedam ... stejny problem.
24. čvn 2012 22:57 #95064
Odpověď od Tomas
Uživatel
Pokud to pomuze mohu poslat udaje do administrace na PM