Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Phoca gallery - nejde vytvorenie kategorie

24. čvn 2012 20:53 #95048
problem mam takýto...
mal som predchádzajúcu verziu phoca gallery, všetko išlo ok... raz mi nepridalo par fotiek a cely component mi zamrzol.. tak som ho odinštaloval, robilo mi problemy aby mi ho spustilo po novej inštalacii.. a ked konečne som ot nainštaloval že mi uploadlo aj fotky, tak mam problem s vytvorením kategórie...
pri vytvárani kategorie mi vypíše : Uloženie zlyhalo s nasledovnou chybou: Category must have title - aj ked title zadam... nechapem kde je chyba, dúfam že som niečo nepokašlal pri databazach alebo čo... nvm

diki moc ak niekoho napada čo tom u môže byť

Přílohy:

24. čvn 2012 20:58 #95049
Odpověď od mirco
Uživatel
Teraz ked som aktualizoval phoca galery vyskočila mi chyba :

Error while updating Alias column in Phoca Gallery Comments tableError while updating Alias column in Phoca Gallery Image Comments table

je možné že súvisí s mojim problemom ? da sa to nejak vyriešiť ?

24. čvn 2012 21:05 - 24. čvn 2012 21:06 #95050
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste si opravit tabulky v databázi (PhpMyAdmin), případně zkontrolovat zda vám nějaké sloupce nechybí

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

24. čvn 2012 21:10 #95051
Odpověď od mirco
Uživatel
Hmm.. s týmto nemam žiadne skúsenosti :(( neviem ani čo mam pozerať... niečo iné nie je možné ?

24. čvn 2012 21:13 - 24. čvn 2012 21:14 #95052
Odpověď od Bong
Moderátor
Vlezte do databáze, v přehledu tabulek rolujte nakonec, zaškrtněte všechny tabulky a dejte opravit.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.