Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak na výpis více článků na úvodní stránce webu

20. čvn 2012 18:59 #94842
Jak na výpis více článků na úvodní stránce webu od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ahoj a předem se omlouvám, že se ptám zřejmě na triviální věc, ale googlím už den a pořád nemůžu přijít na to, jak se vyhledávače zeptat, aby mi to vyhodilo relevantní odpověď.

Snažím se o to, abych měl na webu, na úvodní stránce vypsané všechny články pod sebou, resp jejich část, pak text číst dál, etc..Takové aktualitky, které se dají rozkliknout.

Našel jsem nějaký návod od fenrise tuším, ale to bylo pro 1.6 a je to už jiné, dle tohoto se mi to nepovedlo.

Víte co myslím, případně jak na to?
Díky!

20. čvn 2012 19:04 - 20. čvn 2012 19:05 #94843
Odpověď od Bong
Moderátor
Princip je stejný již od verze J1.0 a i když Fenris popisuje nastavení dle verze J1.5 , platí toto pro všechny ostatní.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

20. čvn 2012 19:11 #94844
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Díky, podle tohoto návodu jsem v podstatě postupoval.
I když si myslím, že mám vše nastaveno správně, tak to nefunguje. Stále se vypisuje jeden článek
Přílohy:

20. čvn 2012 19:21 - 20. čvn 2012 19:22 #94846
Odpověď od Bong
Moderátor
Vy si ale nastavujete (dle screenu) zobrazení globálně (a to platí pro nově vytvořené položky menu). Toto nastavení můžete změnit ještě v konkrétní položce menu.
Také to, že se zobrazuje jen jeden článek může souviset například s typem položky menu, nevyčištěnou cachí, atd...

20. čvn 2012 19:23 #94847
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Tzn. nasekám články, které chci zobrazit, nastavím to přímo v jejich menu a pak vyčistím cache (stačí ctrl +F5?) a mělo by to jít?
Díky moc!

20. čvn 2012 19:29 - 20. čvn 2012 19:31 #94848
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud máte hlavní stránku typu blog hlavní stránky, všem článkům, které mají být zobrazeny nastavíte Hlavní (dříve Titulní strana).
V položce menu hlavní stránky si pak nastavíte, v jakém rozvržení se tyto články budou zobrazovat.
Pokud nemáte zapnutou cache Joomly, stačí stránku obnovit...