Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak na složitější formulář?

20. čvn 2012 15:18 #94830
Jak na složitější formulář? od ma®vays
Návštěvník
Ahoj všem.
Musím vytvořit složitější formulář, než je registrace či nějaký dotazník. Bohužel nejsem zdatný kodař, abych si otevřel prázdný texťák a něco si napsal. Můžete mi poradit komponentu, která by zvládla něco jako toto? Jde mi především o vytváření jakýchsi podstránek, na kterých si nakonfiguruju vlastnosti zboží a pak jej přidám do seznamu podobně jako v eshopu do nákupního košíku. Abych mohl mít kupříkladu 10 produktů a u nich si mohl volit různé vlastnosti. Touto konfigurací bych docílil toho, že zadám jeden produkt s různými vlastnostmi 2x.

Umím celkem obstojně s RS Forms, ale tam sem na podobnou kombinaci nenarazil. Sice jsem nepřišel na co je možnost "skrytá pole" ale tudy cesta asi taky nepovede.

Komponent na tvorbu formulářů jsou desítky a v první várce jsem na žádnou co by toto uměla nenarazil :(

Budu rád za každý nápad. děkuji

20. čvn 2012 16:32 #94837
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, asi sháníš spíš něco speciálně pro Joomlu, ale tvůj požadavek by mohl zvládnout formulářový dotazník vázaný na účet Google a dokumenty Google - viz. TATO rada. Data z formuláře se zapisují do excelovské tabulky, se kterou se dá dále pracovat - upravit, sdílet, exportovat, publikovat ...
Poděkovali: ma®vays

21. čvn 2012 06:17 #94869
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
kouknu se na to. díky