Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Faq Slider
19. čvn 2012 11:54 #94769
Dobrý den všem,
rád bych poprosil dobrou duši o radu. Potřebuji na sých stránkách nainstalovat FAQ, tedy spíše takový seznam otázek či řádků, na které když kliknete, tak se pod ním rozevře další text. Po dalším kliknutí se zase sbalí atd.... Pokusil jsem se k tomu vyhledat doplněk na Jomla.org a našel jsem asi 3 které by mi vyhovovali. Instalace proběhla vždy bezpotíží ale nikdy se mi to nepovedlo rozchodit a podpora poskytovatele mi nepomohla, tedy spíše jako začáteční jsem si s tím nebyl schopen poradit.
Moc všem děkuji
rád bych poprosil dobrou duši o radu. Potřebuji na sých stránkách nainstalovat FAQ, tedy spíše takový seznam otázek či řádků, na které když kliknete, tak se pod ním rozevře další text. Po dalším kliknutí se zase sbalí atd.... Pokusil jsem se k tomu vyhledat doplněk na Jomla.org a našel jsem asi 3 které by mi vyhovovali. Instalace proběhla vždy bezpotíží ale nikdy se mi to nepovedlo rozchodit a podpora poskytovatele mi nepomohla, tedy spíše jako začáteční jsem si s tím nebyl schopen poradit.
Moc všem děkuji
19. čvn 2012 13:26 #94773
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Treba tady
www.nonumber.nl/extensions/slider
nebo tady
www.greatjoomla.com
19. čvn 2012 13:40 #94775
Odpověď od Pavel Libertas
Začátečník
moc děkuji za odpověď, potíž je však v tom, že jakmile modul nainstaluji, tak si s ním nevím rady, jak dále. Jakmile modul povolím, přejdu do článku a tam po vzoru v HTML editoru vložím vzorek textu (např. tento)
{slide=Slide Title 1}
Your text...
{slide=Slide Title 2}
Your text...
{/slides}
jakmile to potvrdím, tak se na stránce ukáže přepsaný text:
{slide=Slide Title 1}Your text...{slide=Slide Title 2}Your text...{/slides}
po přepnutí do HTML zjistím, že editor vloží na začátek <p> a na konec </p> což je nejspíš správně ale výsledek je ten, že v článku není ten požadovaný efekt.
{slide=Slide Title 1}
Your text...
{slide=Slide Title 2}
Your text...
{/slides}
jakmile to potvrdím, tak se na stránce ukáže přepsaný text:
{slide=Slide Title 1}Your text...{slide=Slide Title 2}Your text...{/slides}
po přepnutí do HTML zjistím, že editor vloží na začátek <p> a na konec </p> což je nejspíš správně ale výsledek je ten, že v článku není ten požadovaný efekt.
19. čvn 2012 14:01 #94778
Odpověď od Pavel Libertas
Začátečník
Tak už to fungujeeeeee
Moc děkujiiiii
Moc děkujiiiii