Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Docházka, evidence uživatelů

12. čvn 2012 23:16 #94592
Docházka, evidence uživatelů od Martin
Začátečník
Dobry den,

nevite prosi nekdo o nejake komponente pro evidenci docházky lidí do kroužku, na trénink apod?

diky

M.

13. čvn 2012 09:34 #94597
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Nejsem si jistý jak konkrétně si to představujete, ale například toto by nestačilo?

extensions.joomla.org/extensions/clients...c6InNjaG9vbHMiO30%3D

13. čvn 2012 09:41 #94598
Odpověď od Martin
Začátečník
mame nekolik lokalit, ve kterych probihaji treninky a vedeme si papirovou(excelovou) dochazku. Vzhledem k tomu, ze mame vsechny lidi registrovane na webu (Joomla 2.5), tak se by se hodil nejaky evidencni system, kam by se tato dochazka zadavala primo s vyuzitim dtb registrovanych lidi.

Vami navrhovana komp.je pro J1.5 :(

13. čvn 2012 13:23 #94602
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
V případě zájmu je potom možné komponentu naprogramovat. Více v případě zájmu na PM.

14. čvn 2012 15:24 #94637
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, doporučuji převést lokální excelovský soubor na on-line tabulku v Google Dokumenty (nově Můj disk). Výhodou je možnost zobrazení přes odkaz na webu a možnost sdílení pro úpravy z několika účtů Google. Pokud máte více trenérů, mohou si registrovat svůj účet a po přihlášení na netu doplňovat svoji tabulku (list - lokalitu) v jediném společném souboru - viz. ukázka . Ostatním můžeš odkázat tabulku z joomly k prohlížení nebo ji nechat automaticky publikovat a zobrazit přímo v joomle v obálce - viz. ukázka
Nevyužiješ sice databázi uživatelů z Joomly, ale je to on-line a úplně zdarma...

19. čvc 2012 00:16 #95681
Odpověď od Martin
Začátečník
tak jsem zatim zadnou komponentu bohuzel nenasel, ale napadlo me pouzit formulare bud Proforms nebo treba Smart Former. Bohuzel se mi nepodarilo najisto zjistit, zda se v techto komponentach daji nacitat data z dtb.

Priklad:
potrebuji do jednoho formulare (treba do list boxu) nacist seznam vsech registrovanych uzivatelu a do dalsiho treba seznam lokalit.

umeji toto vyse zminene form.systemy ?

diky