Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Úprava vzhledu jednotlivých modulů
12. čvn 2012 20:32 #94585
Přeji pěkný večer vývojáři,
jenom pro začátek bych chtěl říct, že nejsem znalý programování (ale se zvládnu do něčeho podívat a pochopit to) a svojí šablonu jsem tvořil pomocí programu Artisteer 3.
Mám jeden problém. Mám vytvořený styl, který je použit pro celý web, ale chtěl bych u modulu "novinek" (aktualit) změnit vzhled, ale nevím jak na to.
Teď to vypadá tak, jak je to vidět na obrázku číslo jedna, ale chtěl bych, aby to bylo podobné tomu, co je na obrázku číslo dvě.
Viděl jsem někde u modulů změnu vzhledu, ale je tam napsáno výchozí...
Mohl byste někdo poradit. Děkuji
jenom pro začátek bych chtěl říct, že nejsem znalý programování (ale se zvládnu do něčeho podívat a pochopit to) a svojí šablonu jsem tvořil pomocí programu Artisteer 3.
Mám jeden problém. Mám vytvořený styl, který je použit pro celý web, ale chtěl bych u modulu "novinek" (aktualit) změnit vzhled, ale nevím jak na to.
Teď to vypadá tak, jak je to vidět na obrázku číslo jedna, ale chtěl bych, aby to bylo podobné tomu, co je na obrázku číslo dvě.
Viděl jsem někde u modulů změnu vzhledu, ale je tam napsáno výchozí...
Mohl byste někdo poradit. Děkuji
12. čvn 2012 21:20 #94587
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
dejte odkaz, nejak jsem to nepochopil
Joomla! pro každého
12. čvn 2012 22:29 #94588
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Udělejte si šablonu sám a budete 100% vědět, kde co změnit, abyste dosáhl požadovaného výsledku.
12. čvn 2012 22:36 #94590
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Vytvoříte jednoduše. Musíte si napsat vlastní styl a ten poté aplikovat na modul, ale vzhledem k tomu jak píšete, že nemáte znalosti webových jazyků bude to pro vás oříšek. Pro začátek bych doporučil
www.jakpsatweb.cz
a poté koupit kvalitní publikace pro CSS a HTML jako základ. Pokud chcete dělat větší zásahy tak se jisté znalosti CSS, HTML a PHP nevyhnete ať chcete nebo ne.